שלום

RadiO blA blA

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אנוכי מחפשת את השירים ההזויים ביותר של הפינק פלויד מכל הזמנים ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי
בלה בלה

Yael Floyd

New member
פיינאל קאט..?

ובsaucerful of secret יש כמה שירים מבחינה טקסטואלית הזויה לגמרי (JUGBAND BLUES, CORPORAL CLEGG) אבל הלחנים אולי לא כל כך...

meandmeandme

New member
אמממ... הזוים?

אין לי מושג... אפל? אולי ההתחלה של time? או אולי אפילו echoes

השר הכי הזוי!

a saucerful of secrets. פעם ראשונה ששמעתי אותו, שמעתי אותו בעוצמה די גבוהה. אז לפני החלק של התופים, יש חלק נוסף (או החלק השני או הראשון), אז בין החלק הנוסף לחלק של התופים, יש קטע מעבר, מפחיד!!!

meandmeandme

New member
ואללה... צודק...

עכשיו שאני חושב על זה יכול להיות שגם One of these days

CaerBannog

New member
אחלה חתימה!!!

ואת פשוט צריכה את אומהגומה אולפן, תכלס כל מה שתורידי ממנו הזוי בטרוף, אין ממש המלצות למשו מסויים אבל תסתכלי על הרישמת שירים פה משיר חמש והאלאה, ה4 הראשון זה מהאלבום הופעה (לא שהם לא הזויים, אבל אני מדבר, הזויים ביותר..)

DUDE5

New member
הזוי

למה אף אחד לא ממליץ לו את האלבום the piper at the gates of dawn?? האלבום הכי פסיכודלי והזוי שיש לי לפחות..

Chocoholic

New member
נכון, אבל

היא ציינה שהיא מחפשת משהו אפל יותר. הפייפר שמח יותר, מלא בדימויים תמימים של ילדות. לא שזה רע, אבל אם הבנתי נכון, לא עונה להגדרה.

הנה עוד כמה שירים

שירים הזויים – Astronomy Domain, Pow R Toc H, Atom Heart Mother, Echoes, Careful With That Axe Eugene, One Of This Days, Bike, Alan’s Psychedelic Breakfast, A Saucerful Of Secrets אפלים – Good Bye Blue Sky, Is There Anybody Out There, Quicksilver נ.ב. בהרבה מהשירים ההזויים יש גם קטעים אפלים ומפחידים אבל את המפחידים ביותר שמתי למטה.

z r i z i

New member
לדעתי

Alan’s Psychedelic Breakfast ו echoes (אולי יש אחרים יותר מתאימים אבל פשוט אלה 2 מהיצירות היותר אהובות עלי)

למעלה