שלום

adi u

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני עדי אני בת 16 בקרוב מבת ים והחלטתי להצטרף לפורום רשמית... יש לי שאלה... בעצם2... 1 לאיזה ז´אנר של מוזיקה אתם משייכים את דה קולינג ? ו-2 איזה סוג של מוזיקה אתם אוהבים ? ויהיה נחמד אם תציגו את עצמכם

Adrienne

New member
שלום! ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

אממ... היי אני משייך את קולינג לפופ קופצני.... סתם
... לרוק אולי רוק קל... ואני אוהב רוק כבד... מטאל וכו´ ואני איתמר...

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

אממ.. אני חושב שהקולינג.. הא.. רוק קל
*נראילי
*.. ו.. הא.. הממ.. אני אוהב פאנק, רוק קל, רוק כבד, מוזיקה אירית *רולז!* וטיפטיפטיפה מטאל
וקוראימ לי רועי, אני בן 11 מקרית אונו..

Drorrrrrr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo60.gif

אני דרור, אני בן 15.5 משם
דה קולינג משוייכים מבחינתי לקטגוריה: "רוק קל בטירוף".... אני אוהב רוק קל עד כבד
ומעט פופ

michelle alex

New member
../images/Emo20.gifשלום עדי

אני מישל, אני בת 15 מאילת ואני מאוד שמחה על ההחלטה שלח להיצטרף לפורום. אני משייכת את הקולינג לרוק קל עד כימעט פופ אבל יותר רוק קל, אני אישית, מקום ראשון אוהבת את דה קולינג (ברור!!!) אבל אני חושבת שגם לאבריל לוין כריסטינה אגילרה ופינק יש שירים חמודים מבחינת מוזיקה ישראלית אני חושבת שמוקי וסבלימינל והצל חמודים ולאביב גפן יש כמה שירים יפים. אז בקיצור נעים להכיר אותך... michelle tylor

Charmed 4ever.

New member
וול... ../images/Emo54.gif

אני ניצן.. ניצי....
ואני משייכת את דה קולינג לרוק קל... אני אוהבת פופ, רוק (מכל הסוגים), פסקולים למיניהם, ורוק ישראלי (היהודים שולתים!!!)

גל GS

New member
שלום שלום...../images/Emo110.gif

אני משייכת את דה קולינג לרוק קל כמו רוב הפורום... ואני גל אז שלום לך..

adi u

New member
../images/Emo51.gifעל התמיכה...

אני מקווה שאני יהיה פעילה..ושלא תשחטו אותי כמו בפורומים אחרים שאני לא יציין את שמם... אפפפ מטאל-ורוק צ´י

MolsBolsRules

New member
אולההההההההההההההההה

אני יפעת בת 16 וחצי מהמרכז מתהההההההההההההההההההה על דה קולינג! אלכס בובה שלי! ואהרון... לדעתי כמו דעת כולם הם רוק קל... אני בנוסף חולה על ווסטלייף איי ואן ג´ניפר לופז אטומיק קיטן אני גם מתה על הכי גאים שיש מכושפות ימי חיינו סברינה דוסון ועוד רבים וטובים...

mayjen

New member
היי../images/Emo13.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אני מעין בת 18 (ניראה לי שאני זקנה פה)
ובערך כמו כולם גם אני משייכת את דה קולינג לרוק קל אני אוהבת בערך את כללללל סוגי המוזיקה חוץ ממזרחית וכדומה
מייקל ג´קסון אהוב עליי במיוחד:)

elknetld2kil

New member
שלום שלום!

אני איתן, בן 19. אני אוהב מוזיקה בסגנון של TC (קצת יותר כבד לפעמים) והייתי משייך אותם לפופ-רוק (Top 40).

למעלה