שלום

kriza

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני צריכה לעשות פרוייקט, וחשבתי לעשות אותו על הסיפורים האמיתיים מאחורי אגדות ילדים מפורסמות....... הבעיה היא, ש"הסיפור האמיתי" היחידי שאני מכירה זה של פיטר פן. מישהו מכיר עוד דברים?...

kriza

New member
הכוונה...

כמו בפיטר פן, שהסיפור המקורי הוא שנוורלנד היא מקום שאליו מגיעים ילדים כשהם מתים.. ופיטר פן בעצם בא ולוקח אותם.. ורק מאוחר יותר הסיפור הפך לאגדה שמכירים כיום

Idan91

New member
העניין הוא.. ../images/Emo187.gif

שגם ל"סיפורים האמיתיים" של כל אגדה, יש מיליון גרסות.

max2k

New member
החלילין מהמלין.

הסיפור האמיתי הוא שהופיע חלילן בעיר וכשיצא, יצאו עימו 1200 ילדים. הם מעולם לא נמצאו...

max2k

New member
שילגיה

הייתה נסיכה מנסיכות קטנה או בגרמניה או באיטליה, המראה שעל הקיר היה מן צעצוע מאוד פופולרי באותה התקופה. היא ברחה לחוצבי מכרות שלא סתם היו גמדים אלא פשוט רוב החוצבים באותה התקופה היו גמדים בגלל שהם היו יכולים להדחק למקומות קטנים במכרות.

max2k

New member
אליסה בארץ הפלאות.

אומנם לא היה סיפור אמיתי. אבל הסופר לואיס קרול המוכשר, היה תחת תרופה מומלצת באותם הימים -מורפיום- כשכתב את הספר. אומנם הם לא היו באותה התקופה, אבל שמתם לב לפיטריות שגורמות לך להיות "גדול"
.

Gum Cigarettes

New member
זה לא נכון.

זה סתם משהו שאנשים המציאו, אין לזה שום בסיס אמיתי. אני ממליצה לך לקרוא את "אליס בארץ הפלאות" - הגירסה המוערת. ואת- "אליס מבעד למראה", גם כן, הגירסה המוערת.

cutie pooh

New member
עכשיו מצאתי עוד כמה... ../images/Emo13.gif

בת הים הקטנה אני לא אספר את כל הסיפור, כי אני בטוחה שכולם מכירים את הסיפור, לפי מה שקראתי זה מה שהיה - בסיפור האמיתי בת הים הקטנה מתה בסוף ולא התחתנה עם הנסיך כי הוא אהב מישהי אחרת... היפיפייה הנרדמת בסיפור האמיתי, הנסיכה ויחד איתה כל הממלכה ישנה 100 שנה ורק אז בא נסיך ונישק אותה. פוקהונטס זהו מקרה אמיתי על ספינת משלחת שהגיעה לארה"ב, היה שם בנאדם שקראו לו ג'ון סמית' ובאמת היתה אינדיאנית יפה אשר שמה פוקהונטס. לפי ההיסטוריה היא עוזבת עם ספינה אחרת לאחר שג'ון סמית' עזב, היא מתחתנת, מתגרשת ורק בסוף נישאת לג'ון סמית', אה כן ואז היא מתה. סוף.

max2k

New member
פוקהונטס-

אם דיסני היו עושים חלק המשך (נורמאלי) לפוקהונס זה כבר היה סיפור סנתימנטי מאוד. מייד עם סיום קורות הסרט ג'ון סמית' נפצע במושבה והוא הוחש לאנגליה. כעבור זמן מה פוקהונטס למדה על מותו. בינתים היא נטפסה בשבי בניסיון האנגלים לשנות את דעת אביה. בשבי פוקהונטס למדה את הליכות האנגלים והשפה. לבסוף היא "בחרה" (אל תישכחו שהמקרה תועד ע"י האנגלים ולומר 'כפענו עליה בלי רצונה לבוא איתנו לאנגליה' נשמע פחות טוב בשביל האנגלים. הריי למה שהיא תעזוב את תפקיד בת ראש השבט בשביל חיי אצילות באנגליה. אבל מספיק עם התאוריות שלי (יש עוד כמה סיבות ותאוריות.)) היא הגיעה לאנגליה, התנצרה והתחתנה עם אחד מהמתיישבים. באנגליה היא גם חטפה את השוק של החים שלה כאשר היא גילתה שג'ון סמית' עדיין בחים, (מעניין ממי היא קיבלה את המידע המוטעה. DONE NOW) מאושר ונשואי. כעבור כמה זמן היא חלתה (בשחפת?) בגלל האויר המזוהם של אנגליה. על ערס
מותה ג'ון בא לבקר אותה. היא מתה זמן קצר לאחר מכן.

Idan91

New member
אה?? ../images/Emo187.gif

זה הרי בסיפור "לילדים" של היפהפייה הנרדמת אותו דבר.. לא הבנתי מה שונה פה..

cutie pooh

New member
וואלה, לא שמתי ../images/Emo23.gif, העתקתי את זה

מפורום סרטים מצויירים ודיסני...

WallFlower

New member
אממממממממ...

אני לא יודעת אם את יכולה להחשיב את העובדה שהילדים בפיטר פן היו אמיתים. הם היו ילדים שנדמה לי שהסופר פגש איפה שהוא -בפארק אולי- והוא סיפר להם את הסיפור על פיטר פן והם הפצירו בו במשך הרבה זמן שיעלה את הסיפור לכתב...ודרך אגב הוא הוריש את הזכויות לספר לאיזה בית חולים לילדים בלונדון...נחמד, לא?
וגם אליסה מ"אליסה בארץ הפלאות" היא אמיתית לחלוטין ומסתבר שלואיס קרול, בנוסף להיותו מסומם, היה גם פדופיל כי לא הייתה בת יותר מ-15. הוא היה מתמטיקאי גאון(מתמטיקה=איכס
)ומתמטיקאים גאונים כמוהו אומרים שאפשר למצוא איפיונים מתמטים בסיפור.

למעלה