שלום

• פותח הנושא SMG
  • פורסם בתאריך

SMG

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני רוצה לספר את הסיפור של האהבה הוירטואלית שלי.. שכבר 11 חודשים לא כל כך וירטואלית
אני בת 16 עוד חודש.. ולפני כשנתיים פחות או יותר. צץ אצלי מישהו באיסיקיו, תוך דיבור קצר כבר הספקנו להבין שאנחנו מאותה העיר למדנו באותו ביצפר ואנחנו אפילו גרים באותו רחוב, 4 בינינים אחד מהשני, כמה שהיינו קרובים משום מה לא נפגשנו, לא מיהרנו לשום מקום.. התאהבתי בבנאדם הזה.. המדהים הזה, שכל יום היינו מדברים כמה שעות, הייתי דבוקה למסך בתקווה שהוא ישלח הודעה, זאת הייתה תקופה מדהימה אין מה להגיד, והפחד הזה שאם ניפגש זה יהרוס הכול, מה שקורה ברוב המקרים ששמעתי עליהם, בסופו של דבר לא יכולנו להמשיך יותר הייתי חייבת לראות אותו.. וברגע שנפגשנו.. שום דבר לא נהרס.. להפך, האהבה הוירטואלית שלנו הפכה להיות מציאותית ומוחשית.. פעם היה קשה לי להאמין שקיים דבר כזה, אבל אני מצאתי את האהבה הוירטואלית שלי, והוא היה ממש מתחת לאף שלי כל הזמן
דיברנו בנט משהו כמו 5 חודשים או יותר.. לאחר מכן ניפגשנו.. יצאנו כמה וכמה פעמים, ואני פשוט אמרתי לו שאני אוהבת אותו במציאות.. ולא בנט.. ואז הרגשתי שאני פשוט מאוהבת בבנאדם הזה! זה הסיפור לי.. לפני יומיים היה לנו 11 חודשים :) עוד חודש שנה.. ואני אוהבת אותו בכל נשמתי!

טאKילה

New member
איזה יופי של סיפור..../images/Emo24.gif

יצא לך נהדר את פנויה לאהבה והיא כל כך קרובה. כייף אמיתי,תהנו מהזוגיות הזו עם המון אהבה..

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifאיזה כיף...

ממש כיף לשמוע סיפורים כאלה! זה עושה טוב בלב..

למעלה