שלום

royboy1

New member
שלום../images/Emo13.gif

לא שמישהו שם לב אליי במציאות, ובטח שלא במדיה הוירטואלית אבל כמה ימים שנעדרתי מהפורומים השונים והמשונים. לעניננו. מפגש יום חמישי- מפגש הגינה כמו בכל יום חמישי גם היום העם רוצה במפגש הגינה. יש את המקום הנכון לקניית בירות רוסיות (במסווה של רומניות...). יש את המקום הנפלא, עם הנוף המדהים ולחרמנים בינינו- מתקיימים מופעי סקס חיים (שאלו את הכחול...). יש את החבר'ה, כל אותם חסרי חיים, משועממים, מנודים ומסכנים שרוצים לבלות יחד. מן פריקת כאב משותפת שכזו. על פניו- טריויאלי שיתקיים מפגש. העם רוצה- העם יקבל, לא? לא
הרודן, ROYBOY'S DAD, החליט שהיום לא התקיים המפגש. אין שום קשר לכך שאני נוסע עוד שעה לכינרת. כן, כן. חוף דיאמונד מחכה לי. הגלשנים כבר שם, הבחורות חמות (גם אני חם ואני לא נמצא תחת השמש הקופחת), המים צוננים והאופנוע בקרוב יוצא מהטיפול
אז כמו שאמרתי, בית הקפה באורדע הרוויח BIG TIME הפעם, גינת אבשלרויבוי תהיה סגורה החל מהשעה 12:30 יום חמישי ועד 18:00 יום ו'. לעניין חשוב לא פחות. חבר'ה, עשו חיים
אוהב אותכם, דיר באלאק אתם משתוללים
|8| מי שההודעה מיועדת לו- יבין אותה, ברור?! אההההההההההה, כמעט שכחתי- אל תשכחו לצלם...

Ninja

New member
מכיר מישהו שמוכר 5.5../images/Emo35.gif

מחר אני אהיה כנראה בג'ינו. נמאס לי מה5.5 שיש לי עכשיו, מעוניין במשהו מדוגם ללא קמברים. אם אתה מכיר מישהו שמעוניין להיפטר ממפרש בין 5 ל 5.5, אשמח לרכוש... ההודעה הועלתה לאתר כי אולי מישהו אחר מכיר...

royboy1

New member
חזרתי../images/Emo178.gif

היה כיף, היה חם, היה מעייף. שרוף אני כמו צינוביץ' המניאק שזיהם את מורנו'ש שלי... נינג'ה, אני אברר, אולי יש משהו למכירה. אם כן תשמע על זה, כן?
שבת שלום, רויבוץ

Ninja

New member
../images/Emo10.gif היום לא היה כיף ../images/Emo3.gif

הגענו היום מוקדם. (13:00~) רצינו לגלוש בחורשה. הגענו לחורשה והתמקמנו. חיכינו מספר שעות אבל הרוח לא התחילה. נמאס ועברנו לג'ינו. לא היה שום דבר שווה. נטשנו ועברנו למשאבות. במשאבות התחילה רוח מדהימה
מכיוון שסיכמנו מראש שהיום יהיה קצר, אפילו לא עצרנו... חזרנו למרכז. בעסה...
עזוב אותך מסיפורים מבעסים, תודה מראש על העזרה.

למעלה