שלום היי קוראים לי אריאל, אני בן 15 ואני מאשקלון. מקווה להשתלב בפורום הנחמד הזה
S SVT40 New member 7/8/03 #1 שלום ../images/Emo13.gif היי קוראים לי אריאל, אני בן 15 ואני מאשקלון. מקווה להשתלב בפורום הנחמד הזה
ת תדמיינו שם יפה New member 7/8/03 #2 שלום ../images/Emo13.gif היי קורים לי נחמע, אני בת חמש מחולון. מקווה לאכול הרבה מילקי, זה מזין!
S SVT40 New member 7/8/03 #3 שלום נחמע שם קצת מוזר לילדה בת חמש ובהחלט מחקרים הוכיחו כי הקצפת של המילקי אכן מזינה את הגוף
ת תדמיינו שם יפה New member 7/8/03 #4 ../images/Emo46.gif אני לא ילדעעעעעעעעעע והשם שלי לא מוזרררררררררר ואתה בכלל בן 0!!!!!!1 כמו בן ארציייייייייייי!!!!!!!!!!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
../images/Emo46.gif אני לא ילדעעעעעעעעעע והשם שלי לא מוזרררררררררר ואתה בכלל בן 0!!!!!!1 כמו בן ארציייייייייייי!!!!!!!!!!!!! עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
צ ציפור שחור New member 7/8/03 #5 אממ נחמע תירגעי! טוף אני ירדניב הזון! אני יכול להעניק לך משהו מגניב ונחמע את בסכנה רבה!
A avishay¥ and me New member 7/8/03 #6 שלום P: אני אבישי אני בן קצת יותר ממספיק אני מירושלים ואני משוגע חופשי תשתלב אבל אל תעליב את נחמע
R RoyalWizard New member 7/8/03 #10 שלום ../images/Emo13.gif אני ויסמן אני בן 620 או יותר נכון בן 4 מחולון