שלום!!

שלום!!../images/Emo13.gif

אתמול הלכתי עם חברתי היקרה סימסית לקנות דגים לאקוריום שלי קניתי בסוף 2 דגים מולי והספתי אותם לאוקיום שלי שיש בו דג זהב טלסקופ ו 2 מולי ועוד דג בצבע זהב ארוך ארוך עםפס שחור וחילזון האוקריום הוא שוקל 40 קילו בלי מים :) הם ממש מתוקים!!!! והטלסקופית שלי בהריון!

OZEEVI

New member
קטיפונת לא טוב לשלב דגים

ממשפחת זהב לטרופים כי יש להם צרכים שונים אב בכל זאת תתחדשי

Suikun

New member
קודם כל תתחדשי.

לא טוב לשלב דגים טרופיים עם דגי זהב כיוון שהם דורשים טמפרטורות שונות, ובנוסף, דגי הזהב מורידים את איכות המים עד כדי פגיעה בשאר הדגים. אין לך מקום אחר לשים אותם? אז לא קונים! את לא יכולה לקנות את כל הדגים הקיימים! קונים דגים לפי סביבת הגידול שאת יכולה להעניק להם, לא לפי איך שאת רוצה ואיך שנראה לך.

סימסית

New member
היי ילדונת!

מה קורה אחות??? אתמול הלכנו לקנות דגים אבל אני מציעה לך לבודד את הדגית ההרה שלך כי היא בסוף תהרוג לך ת'דגים...(היא גם בהריון ותוקפת,ולפי מה שנראה לי היא מרוקאית...יש לי אחות דגית!!!)והדג זהב שלך זה לא טלסקופ-טלסקופים הם עם עייניים בולטות,קטנים ועגלגלים כאלה ובכלל בצבע שחור...וברוכה הבאה!!!ולדג זהב תצטרכי לקנות בן זוג ולשים בנפרד בחורף..כי דגים טרופיים צריכים טמפ' חמה וזהב קרה... בהצלחה אחות שלי!!

OZEEVI

New member
עד שתמצאי מקום לדג זהב תשאירי אותו

גם לי באופן זמני יש לי דג זהב מצוי בגודל 15 ס"מ והוא מסתדר עם הטרופים והם איתו ( אבל הדגכ לא מפסיק לחרבן), הדג כבר חי 4 חודשים בטמרטורה 28 מעלות בגלל החום.

אז ככה

סימסית הדגה בהריון גיא אמר לי שזה טלסקופית צעירה ואין עד שלא יסדרו לי תאקוריום הפיצי אין לי איפה לשים את ג'ינג'י הדג זהב

למעלה