שלום

שלום ../images/Emo13.gif

שמתי לב שהפורום דועך קצת, חבל- יש פוטנציאל
בכל אופן- באתי עם שאלה: יש לי בבית את הספרים עד 42 (לא, זה לא צירוף מקרים, אני אחותה של הקודמת שכתבה את זה
) עם כמה חורים באמצע וכמה נספחים (ככה אתם קוראים לזה?). בכל אופן- היום אבא שלי חזר מחו"ל והביא לנו את כל מה שהוא מצא- אז חסרים לנו רק שלושה ספרים "רגילים". השאלה שלי היא- איך קוראים את הנספחים? למשל- במגמפורפס כתוב בדיוק באיזה סדר לקרוא כל ספר, אבל עכשיו יש לי גם את כל הקרוניקלס (Hork-Bajir, Ellimist, andalite) ואת Visser, ואין לי מושג מתי לקרוא אותם
בסוף? בהתחלה? באמצע? תודה מראש למי שיענה- זוהר

Young MC

New member
לא נראה יש לזה סדר אבל לא לתפוס

אותי במילה... וגם את גרה בפתח תקוה?

Young MC

New member
פתח תקוה זאת לא עיר בכלל

בנו רחוב נשארו חומרי בנייה והקימו את פתח תקוה

Nagini Potter

New member
אני לא יודעת כי לא קראתי אותם...

אבל נראה לי שהקרוניקלס אפשר לקרוא מתי שבא לך. אני אקרא אותם אחרי שאני מסיימת את כל שאר הסדרה, אבל זה לא משנה. רק למגמורפס יש מקום מסויים בסדרה בין הספרים הרגילים, לא יודעת בדיוק איפה, אבל נראה לי שאת יודעת.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

wte

New member
כן, כן, חזרתי לבדוק מה קורה בפורום

מצטערת שלא הייתי פה קודם. אני רואה שהפורום התעורר קצת מאז שהייתי פה פעם אחרונה. בכל אופן, לא כדאי לך לקרוא את כל הסדרה "הרגילה" ורק אז את הנספחים. את ספר 54 כדאי לקרוא אחרון לגמרי. המגהמורפס זה בערך כל 10 ספרים רגילים ספר אחד של מגהמורפס. בקשר לכרוניקלס הסדר הוא: אנדליט, הורק באג'יר, ויסר ואלימיסט. ויסר הוא המשך ישיר לספר 35 ובאלימיסט יש רמזים כבר לסוף ואפילו יש שם קטע מקביל לספר האחרון אז כדאי לקרוא אותו קורב ל-54.

Nagini Potter

New member
הממ... wte?

*נשמע ניק מוכר.... היא בטח היתה פה בפורום פעם...* נשבעת לך שזה מה שחשבתי כשראיתי את השם שלך, לקח לי איזה עשר שניות להזכר שזאת את!
יש לי זכרון חלש...
טוב, בקשר לספרים - נו, עכשיו את אומרת לי
אני עכשיו ב42, איזה כבר הייתי אמורה לקרוא? ואת האלימיסט שצריך לקרוא קרוב לאחרון, זה קרוב לפני או קרוב אחרי? זה לא יהרוס לי את הסוף? הא, אני שוב שופעת שאלות אלייך! אני מרגישה חיה! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter אפכאדינומושלמ

wte

New member
לא שמת לב שבסוף 35 כתוב

to be continued in visser​
? אבל זה לא כזה קריטי,גם אני לא קראתי אותו ישר בהמשך ואפשר להסתדר גם בלי ויסר, הוא גם ככה לא מעניין (בעיני)... את ספר 54 צריך לקרוא אחרון אחרון. את האלימיסט לקרוא לפניו (עדיף כמה ספרים לפני 54 כי הספרים האחרונים הם ממש ברצף ועדיף לקרוא אותם ישר אחד אחרי השני). בעיקרון היית אמורה לקרוא את כל המגהמורפס ואת כל הכרוניקלס חוץ מהאלימיסט. אבל שוב הכרוניקלס בעצם מספרים את הסיפור שלפני המלחמה אז זה לא משנה ממש לרצף (אבל עדיין כתוב בהם על דברים שמספרים עליהם גם בסוף). ואת 54 לקרוא אחרון לגמרי!!!! אני שמחה שוב לענות על שאלות

למעלה