שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני צריך עזרה במשהו.. אני הולך להתעמת עם ליברל (אני סוציאל-דמוקרט) בשיעור אזרחות בקרוב. ואני צריך לגבש טיעונים גם בנושא הכלכלי... כלומר למה סוציאל-דמוקרטיה יותר טובה גם מבחינה כלכלית, ולא רק חברתית.. חשבתי להזכיר את המשבר של ארה"ב ב-1929.... לדעתי זו דוגמה טובה לאיך שליברליזם יכול להרוס את הכלכלה.. אבל תהיתי אם תוכלו לתת לי קישורים למאמרים או אתרים שמציגים טיעונים מסודרים (ומפורטים..) בנושא. ולא יזיק גם בנושאים אחרים, כלומר עוד מעלות של סוציאל-דמוקרטיה, לא רק כלכליות. למרות שבתחומים האחרים אני פחות או יותר מסודר... תודה לכל מי שיגיב, אני מאוד מעריך את זה..

EverMan

New member
הבסיס של הנאום שלך צריך

ללכת סביב : תפיסה כלכלית , היא לא רק מספרים וגרפים , היא בראש ובראשונה אנשים. מספרים וגרפים זה טוב ויפה לספרים , במציאות את הכלכלה בונים אנשים , שצריכים אוכל , קורת גג , בגדים , וכו' ... ובלעדיהם- אין כלכלה.

תודה :)

אני מכיר את מרכז האדווה.. וזה לא בדיוק מה אני צריך אבל תודה בכל אופן ואני מסכים איתך EverMan, אבל די חיפשתי טיעונים שיטתיים לדיבייטינג.. תודה בכל אופן, אני מעריך את עזרתכם

EverMan

New member
אם היית גר באזור כרמיאל

הייתי עושה לך שיעורים בכיף ... (בחינם כמובן
) ברתוריקה ...

עוד רעיון

אני אוהב לתקוף רעיונות בנשק שלהם... התפיסה הכלכלית הליברלית מציגה מספרים וסטטיסטיקה. אוקיי - חפש באינטרנט קצת מידע על שיעור חסרי הבית בארה"ב. חפש מידע על הפערים הכלכליים שם. שאל את המתמודד מולך כמה אנשים הגשימו את החלום האמריקאי? כמה ביל גייטסים יש? הצג את כישלון הקפיטליזם, והפעלת ה"ניו-דיל" במשבר הכלכלי הגדול... בהצלחה.

Azazel

New member
שיזהר עם זה.

זה מה שחושף אותנו לעיתים קרובות למכות בתחום הדיונים. הטוען זאת נתפש כרגשן ולא דובק בעובדות.

Azazel

New member
היא כן,

כאשר אנחנו דנים בהחלטות שנוגעות לגבי מיליונים של אזרחים. המטרות האובייקטיביות צריכות ליהיות לטובת האזרחים. במקרה כזה, רגשנות רק תזיק.

למעלה