שלום

שלום ../images/Emo13.gif

היי. אני בחורה בת 21, שחושבת כבר הרבה השנים על איך יראה העתיד שלי. אני אקים ביום מן הימים משפחה, ואני די בטוחה שזה יהיה עם אישה. הייתי מאוד שמחה לדבר עם זוג, לשמוע, איך חיים, איך הילדים מבינים את המשפחה שלהם, איך הם ביחס לחברים שלהם, איך זה מבחינה דמוקרטית וכו'. הייתי מאוד שמחה אם זה לא יהיה באינטרנט. אם יש פה זוג, גברים או נשים, שהיה שמח לחלוק איתי את הנסיון שלו, להכניס אותי לבית שלו, אני אודה לו מקרב לב. אפשר ליצור איתי קשר במסרים.

טוטולס

New member
הכי פשוט...

אם תשתתפי בפורום ותגיעי למפגשים. אנחנו מאוד אוהבים אורחים ואורחות שהם מאותגרי-ילדים. זה יתן לך הזדמנות לראות איך נראות משפחות הומולסביות (טיפ: טרודות עייפות ומאושרות, כמו כל ההורים לילדים קטנים).

טוטולס

New member
זה מה שקורה כשכותבים בזמן האמבטיה

(של הילדים! אין לנו מחשב water-proof!) שכחתי להגיד ברוכה הבאה!

כותבים בזמן האמבטיה?

ומה את עושה כשהם אוכלים? תגידי - הם מתרחצים יחד? בכלל אני תוהה לגבי אמבטיות משותפות לאחרונה... ("אמא, הרגל של קטינא עושה לי מדגדג בפיפי...") יש איזה רגע שצריך להתחיל להפריד?

אבא גאה

New member
מפרידים רק כאשר

הרגל של קטינא עושה.............
אני לא הייתי מפריד אבל הייתי נשאר יחד איתם לפקח.... בעצם לאיודע - מה זאת אומרת "מדגדג"? זה נעשה ברצון? הרגל של קטינא נשלחת לשם בכוונה או בטעות?? בעל/ת הפיפי מתלוננ/ת או רק מדווחת שמדגדג? מה את חושבת?

פשוט המילה 'מאותגר' אצלי בלקסיקון

אומרת 'אחד שלא נעים לו להודות שהוא חולה או נכה'. ראה שאלתי למומחית בפורום ADHD תחת הכותרת 'אתגר תורשתי' (לא מחלה חס ושלום). לי יש אלרגליה לסיפור 'הברווזון היפה לסוגו' למושגים: 'מהנדס פינוי אשפה' (פועל פינוי אשפה) 'טכנאי אנרגית עץ' (חוטב עיצים) וכיוצא בזה.

הלקסיקון שלנו יותר קל ../images/Emo13.gif

"מאותגרות" - אלו שעדיין עומדות בפני האתגר. ככה. לא "מכבסת מילים" ולא שיפוט ערכי. רק - מצב זמני.

אבא גאה

New member
יש מי שחובקת ילד/ה

ויש מי שחובקת מבחנה ... ככה קראנו לזה פעם לא? או שמא זה היה תרמוס?

אפשר גם ...

מזרק (בלי המחט... דאההה), או צנצנת גרבר מחוטאת (מחוטאת? למה זה נשמע לי לא עברית נכון?..
לו'דעת.)

אבא גאה

New member
יש CLUB???

וכרטיס מועדון איפה מקבלים? צוברים נקודות? מקבלים מתנות? ניתן להמיר את הנקודות במיילים לטיסות? קצת פרטים בבקשה.

למעלה