שלום!

omer landau

New member
שלום!../images/Emo13.gif

אני עומר בן 17.5 והיה לי סתם חדש סתמי כזה ואמא שלי הזיזה קצת את העניינים אמרה לי לצבוע את החדר והיא עזרה קצת חח ויש לי עכשיו מיטה וחצי חדשה איך אני יכול להפוך את החדר שלי ליפה יותר ומעניין יותר ??? אז מה שיש עד כה:
שולחן עץ פשוט ורגיל שעליו מסך מחשב
ליד זה רהיט כזה של 4 מגירות בצבע שחור
מעל השולחן 2 מדפים עם ברזלים כסופים ופלטות עץ
טלוויזיה תלוייה מול המיטה
מיטה וחצי
ארון ישן (במקור לבן עכשיו כבר שינה את הצבע)
לוח מגנטי כסוף בתור לוח מודעות תלוי על הקיר אז מה שאני מחפש: א. משהו- שיפריד בין המיטה לקיר אני לא רוצה לוח עץ כמו שבדרך כלל שמים חשבתי יותר אולי על איזה משהו מתכתי שיפריד בין הראש שלי לקיר מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד וכמה עולה רוחב מטר ועשרים וגובה נגיד 80-100 X"מ זה פחות משנה או כל רעיון אחר איזה משהו מפסטיק שאפשר לקדוח לקיר אמא שלי חשבה על כזה דבר מקש כמו שעושים גדרות לחצרות קש צפוף כזה מה אתם אומרים? ב.שידה כלשהי ממתכת או משהו דמוי מתכת או מפלסטיק יפה כזה שתיהיה ליד המיטה לשלט שלא ישבר לסלולרי בזמן טעינה ובכלל ואולי גם לשעון מעורר נחמד ג.מנורה נחמדה שתיהיה תלוייה מעל המיטה ותאיר גם על כל החדר ותעשה אור מיוחד / שונה ד. כל מיני תמונות פוסטרים ודברים שאפשר לתלות בחדר אני חשבתי על כמה פוסטרים יפים של מטוסים זה לא בעיה להשיג ואני רוצה תמרור עצור ואולי גם תמרור של מפגש כביש מסילת ברזל מישהו יודע איפה להשיג פרט ללגנוב(כי את זה אני לא הולך לעשות זה גם מסוכן לגנוב תמרור עצור) אוקיי אז ככה אני מאוד מודה לכם שקראתם את ההודעה ואני אשמח אם תציעו כל מיני דברים בהקשר למה שכתבתי ואיפה אני יכול לקנות אותם ופחות או יותר כמה עולה אני מחפש דברים שיתאימו לגיל שלי ושיהיו חדשניים כאלה וצבעים כסופים ומתכתיים אני יותר אוהב תודה רבה ולגבי ארון באיזה צבע צובעים ?? צריך לגרד אותו או משהו קודם או שצובעים עליו? תודה רבה לכם ולילה טוב

למעלה