שלום...

שלום...../images/Emo13.gif

אני דניאל ו... אני בת 15 מתל אביב.. עכשיו.. קניתי באמריקה איי פוד מיני.. התקנתי את התוכנה והכל אבל אני לא יודעת איך להוריד שירים לאיי פוד (בלי כסף) מי שיוכל לענות לי אני ממש ישמח כי אני צריכה לדעת...
תודה, דניאל...

ועוד שאלות...

מה זה כל ה- דור שלישי רביעי 20G וכו...??? אני אחת שממש ממש ממש ממש לא מבינה כלום בדברים האלה.. כל מה שאני רוצה מהאייפוד שלי זה שיעבוד וינגנן לי את מה שניא רוצה.. לא שיהיה לו דור שלישי רביעי נכדים נינים וכוו...!!!

../images/Emo108.gif

את יכולה להעביר לmini iPod שלך שירים בהמצאות תוכנות הiTunes שמסופקת עם המכשיר, את יכולה להכניס לתוכנה שירים שיש לך על המחשב או דיסקים שלמים כדי להכניס לתוכנה דיסקים תפתחי את התוכנה ותכניסי את הדיסק לכונן, ברגע שתעשי זאת הדיסק יופיע בתוכנה ואז רק תכתבי את השמות של השירים באנגלית, למקרה שזה בעברית אז תכתבי באנגלית כי האייפוד לא קורא עברית דורות-דור ראשון ושני אני לא יודע כי אז לא ידעתי מה זה אייפוד
דור 3-זהו המכשיר בעל גלגל המגע וארבעת כפתורי המגע מתחת למסך ומעל הגלגלת. המכשיר מוצע בנפחים של 10 15 20 ו40 ג'יגה (לא בטוח לגבי ה10) והסוללה שלו מחזיקה (לפי אפל לפחות) כ-8 שעות בין טעינה לטעינה של מינימום 5 שעות דור 4-זהו המכשיר בעל גלגלת המגע כמו בדור השלישי אבל הכפתורים הם כפתורים רגילית והם ממוקמים על הגלגלת עצמה (כמו הספרות 3 6 9 ו-12 בשעון מחוגים) הדור הזה מוצע בנפחים של 20 ו40 ג'יגה בלבד והסוללה אמורה להחזיק (שוב, לפי אפל) כ12 שעות נגינה רצופה בין טעינה לטעינה ומיני-זהו דור בפני עצמו, שמשלב את התכונות של הדור ה3 והגלגלת הלחיצה של הדור ה4 ומוצע מן הסתם בנפח אחיד של כ4 ג'יגה מקווה שעזרתי אם יש לך שאלות נוספות תשאלי כי לא פירטתי הרבה

weird dust

New member
טוב בקשר לדור ראשון ושני

דור ראשון במקרה ואני זוכר נכון היה רק למק הוא ניראה כמו דור שני. דור שני (נגעתי באחד ומאז אני לא שוטף את היד
) יש בו את הגלגלת והכפתורים מסביבה. בדור השני היו 5 10 15 ו20 בתקופות שונות מאוד מהר הכל גדל מהר מאוד לחבר שלי יש את ה20. והוספה בקשר לתשובה הראשונה: בשביל להפוך מוזיקה לאם פי 3 או כל סוג אחר בעיקרון יש צורך בהגדרה אני מצטער אבל כרגע אני לא יסביר (מצטער מת מעייפות אולי מחר) אבל אני כן יגיד שלמעלה בצד ימין יש כזה כפתור מ-גניב ועגול (קשה לפספס) וכשלוחצים עליו הוא הופך את המוזיקה לקובץ דיגיטלי ומשם אפשר להכניס לאי פוד.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תודה על העזרה אבל... לא הבנתי מילה... אני שמה את הדיסק וזה מעלה לי את האיי טונס המרגיז הזה ואני לא יודעת איך להוריד מוזיקה בלי לשלם
קקי....
אני ווי... אני לא מבינה כלום באיי פוד הזה...
אוףףףףףףףףףףףף

weird dust

New member
תשובות

חוקי תפוז לא מאפשרים לנו לרשום תוכנות להורדת שירים כי זה פוגע בזכויות יוצרים, לכן אנחנו ממליצים לך לעשות את הדבר החוקי וזה להפוך את הדיסקים שלך לאם פי 3. האי טונז לא מרגיז הוא חברך לאי פוד - ליפני שמכים אותו יש לספור עד 10 ולנשום
. את ניכנסת לאי פוד -> EDIT (שם למעלה אחרי FILE) -> פרפורמנס (אחרון בסוף) (מצטער אבל זה ארוך מידי לכתוב באנגלית) -> IMPORTING (לשונית) -> יש לבחור לאיזה סוג את רוצה להמיר את הדיסק (אני ממליץ על MP3 -> אחר כך יש לבחור איכות מומלץ 120 ומעלה עד 160 נגיד -> אז ללכת לתיקיה לשים את השירים באי טונז -> לחלק טאגים נכונים והכל -> ומכן ישר לאי פוד יפה ונוח.

סורי אבל...../images/Emo10.gif

לא הבנתי מ-י-ל-ההההההההההההההההההה בעעעעעעעעעעעעע אתה אומר בעצם שאני צריכה לצרוב את כל השירים שאני רוצה קודם לדיסקים ורק אז להעביר לאיי פוד?? יש לי כבר רשימה מוכנה של שירים (באי טונס) שאני רק רוצה להעביר לאיי פוד... רק את זה איך אני עושה? לחבר את האיי פוד למחשב דרך היו אס בי??

weird dust

New member
אני נתתי סקירה איך להעביר למחשב

מדיסקים. במקרה ויש לך כבר (מה שלא ציינת) זה יותר קל. וכבר הסבירו לך אז לא נורא.

טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה אבל איכשהו הצלחתי ליצור לי רשימה חמודה של שירי אמ פי 3 שכבר (מסתבר) היו לי על המחשב.. עכשיו איך הם עוברים לאיי פוד

או קיי...

דבר ראשון... שכחתי...
רבה
דבר שני... העברתי שירים לאיי טונס... עכשיו איך אני מעבירה אותם לאיי פוד

פשוט תפתחי את האייטונס

תחברי את האייפוד למחשב, יופיע על המסך של האייפוד כמו תמרור עצור, וכשיופיע V תוכלי לנתק אותו מהמחשב וזהו

הוא פתוח ועובד...../images/Emo9.gif

תודה רבה...
הצלת לי את האיי פוד... חחח סתם...
אבל תודה.. ועוד שאלה.. איך אני משנה את השמות של השירים מעברית לאנגלית
כי הבנתי שהאיי פוד לא קורא עברית (כמה צפוי... נאצים באפל...
חחח סתם...)

עוד משהו דחוףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האיי פוד מחובר עכשיו למחשב וכך השירים מוכנים והשמות שונו באי טונס... מה עכשיו
זה פתח לי חלון כזה של הכונן C שלי
מה לעשות

weird dust

New member
לפי דעתי הכוונה לאיזה שירים להכניס

להגיע לכונן של השירים ואז לסמן אותם וללחוץ אישור אבל זאת דעתי

למעלה