שלום

נקודתית

New member
שלום ../images/Emo13.gif

בבית הספר שלי מנהיגים תוכנית טיול-שנתי חדשה, שבמסגרתה כל 20 תלמידים יכולים להחליט על נושא טיול מסויים, ולבחור מה לעשות במסגרת נושא זה, בעיר שנבחרה ע"י השכבה. העיר שנבחרה היא ירושלים, והנושא שבחרנו הוא דת ומיסטיקה.. במסגרת הנושא, אני מחפשת הרצאות כלשהן/איש קשר, שיוכל לבוא ולספר לקבוצה קצת אודות דתות ואמונות שאנו לא מכירים (בכלל/לא מכירים לעומק), דוגמת קבלה. שאלתי היא: האם יש כאן מישהו שיוכל להדריך אותי בעניין פאגניזם/דרואיזם/שמאניזם/ויקה וכו', לומר לי למי לפנות על מנת לקבוע פגישה/הרצאה כזו או אחרת.. באיזור ירושלים בלבד.. זה יהיה מאוד נחמד!
תודות מראש

TheBlueOne

New member
ברוכה הבא!

שלום נקודתית! את מוזמנת להתרווח, ה-
על חשבון הבית... ארי-אל (Dia Leoghann ) ירושלמי ודרואיד מתלמד. יכול להיות שהוא ישמח לעזור לך, פני אליו במסרים. חבר'ה- עוד ירושלמים? כמו כן, את מוזמנת להיעזר במאמרים על מנת למצוא מידע נוסף על תחומים שונים. אם את צריכה מידע נוסף- את מוזמנת לשאול!

אני ירושלמית

ואני לומדת ויקה יש מצב שאני אוכל להיות מועילה במשהו. הכל עניין של זמן, משהו שאין לי הרבה ממנו. בכל אופן אני אשמח לנסות לעזור.

נקודתית

New member
../images/Emo13.gif או לה לה

אני אצור קשר עם ארי-אל, אני מקווה שבאמת הוא יוכל לעזור לי
וכמו כן אם באמת יש כאן עוד ירושלמים/אנשים שמוכנים להגיע לירושלים להרצאה.. זה יהיה נחמד מאוד..
תודה רבה רבה על העזרה

טרה

New member
הרצאה על שאמניזם

שלום רב, אם את רוצה לשמוע על השאמניזם , אני יכולה לארגן לכם התנסות חוויתית. עייני באתר הבית שלנו. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

למעלה