שלום

zigzagirl

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני מחפשת כבר כמה ימים את הביצוע של שייניד אוקונור לשיר mother מההופעה של החומה בברלין... יש אולי מישהו שיכול לעזור לי כי אני לא מוצאת...:-| תודה מראש.. עדייה

melancholy man

New member
שלום עדיה ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום. את השיר אפשר להשיג יחד עם כל הדיסק בכל חנות מוסיקה, מאחר וזה לא חוקי אנחנו לא עוזרים "להשיג" שירים, אלא יכולים להגיד באיזה אלבום הם נמצאים (במקרה הזה כאמור בהופעה בברלין של רוג'ר ווטארס). חוץ מזה, שוב, ברוכה הבאה

Shakty

New member
למה, אני מוכן לעזור לך...

לכי לחנות הדיסקים הקרובה למקום מגוריך, בשקי מהמוכר את THE WALL LIVE IN BERLIN , שלפי את ארנקך ובעזרת כרטיס האשראי או מזומנים רכשי את הדיסק. עתה הכניסי את הדיסק לנגן ודפדפי עד שתגיעי לשיר MOTHER - והרי לך שינייד אוקונר שרה את MOTHER. הנה עזרתי לך להשיג את השיר.

zigzagirl

New member
עם שני יודים!!!!!!!!!!

[סורי..אני פשוט מתעצבנת ששוכחים את הי' שלי... זה כבר הפך לאובסיה..לא אישי] עכשיו.. אני אגיד לך מה, יש לי את הדיוידי המקורי של ההופעה והכל...פשוט שאין לי מושג איפה דחפתי אותו
אז קיוויתי שאולי מישהו יוכל לעזור לי... אבל.... לא חשוב...

melancholy man

New member
תבדקי

שמה מאחורי הארונית, נדמה לי שזה שם...
בכל מקרה, שוב, ברוכה הבאה עדייה.

zigzagirl

New member
חחחחחחחחחחח

תודה
בעיקרון אני לא כל כך מעריצה את פינק פלויד.. אבל חבר שלי משפיע עליי
וממש אהבת את הביצוע של שייניד..אני חייבת למצוא את הדיסק הזה!

זה בסדר...

גם אנחנו לא מעריצים של הפלויד. מצד שני, אנחנו די אוהבים את המוסיקה שלהם.

MellowShip

New member
אם אכן קנית את הדיסק..

אני הייתי ממליץ על העתקתו של החומר ממקור כלשהו שישמש לך בלבד.. שכן את כבר שילמת מחיר מלא על המדיה הנדרשת, וכך תוכלי להנות ממנה שוב ללא כל צורך לשלם בשנית. את חובתך כבר עשית! כך אני רואה את הדברים לפחות, לא מסכימים?

אני גם יכול

אנחנו נכיר קודם, אביא לך ת`דיסק ההוא שהנ"ל דיבר עליו וככה תכירי אותי ותחסכי כסף.. כיייייף?

זיגזאג גירל זה בשבילך

כן זאת שביקשה את אוקונור בברלין אני בצבא וכתבתי את זה מהפלאפון וטוחנים פה צעירות למוות ו... טעיתי אדוני מ"מ אל תתעבן גבר גבר!!!

zigzagirl

New member
קודם כל, יש לי חבר וזה...

חוץ מזה...... יש לי בעיה עם חיילים

למעלה