שלום

munge88

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לפני כמה ימים התיעצתי עם פורום "התמודדות עם מצבי לחץ" אבל אולי אתם תוכלו לעזור לי יותר. אני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש ולא נמצאה בעיה פיסיולוגית, הרופא שלי אמר שזה יכול גם לנבוע מלחץ ובעיות כאלה, זה לא מפליא אותי אני באמת בלחץ ולפעמים בחרדות, היום כבר פחות ואני גם הולכת לפסיכולוגית למרות שזה לא ממש עוזר לי. אני בעיקר נלחצת שיקרו דברים לפני ארועים חשובים או מתי שאני לבד במקומות ציבוריים, לפעמים קשה לי לנשום ולבלוע והמחשבות לא מפסיקות להטריד, אני יודעת שהכל בה מהמחשבות, מה אני יכולה לעשות על מנת להימנע מהם, לא לחשוב על דברים רעים שאולי יכולים לקרות ולהרגיע את עצמי, לפעמים שאני מנסה להרגיע את עצמי על ידי מחשבות אני רק נלחצמת יותר. אשמח להצעות, ואל תגידו לי לדבר על זה עם הפסיכולוגית, אני פה בשביל לשמוע מה יש לכם להגיד.

מטאל

New member
קרה לך בידיוק

מה שהיה לי עדין נישאר לי הסחרחורות והכאבי ראש ולפעמים גם צוואר אבל תאמיני לי אם תתמודדי אם מה שיש לך במקומות הציבורים זה יעבור כל מה שצריכ זה להתמודד נכון זה נוראאאאאאאא קשה זה לא קל בכלל... אבל אם לא נתמודד אם אפחד הוא ינצח אותנו ואם הוא ינצח הוא יבין שהוא שולט בנו... לכן את צריכה להתמודד לכי אפילו תעברי רק במקום ציבורי בהתחלה תלכי לשם לחמש דקות תתממודדי אחכ תעבירי לעשר דקות ואחכ תגדלי את הזמן.... מקווה שילך לך ותתמודדי אם זה... כל מה שנותר להגיד זה בהצלחה!!! ותעדכני אותנו!!!

כלים להתמודדות עם חרדות

במצבי חרדה חוב להשתמש בכלים לשיפור הלחץ שמרגישים בגוף ע"י נשימות, הרפיות וכלים דומים, ובמקביל לעבוד על המחשבות. בפורום פה צויינו המון שיטות להרגיע חשבות, לתת להן לזרום ודווקא לא להיחלם בהן, אלא יותר לתת להן לבוא עד שהן עוברות. אלו כלים שאפשר לקבל וללמוד בטיפול וכן לקרוא בתשובות שניתנו כאן.

למעלה