שלום

Marble Arch

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קראתי את המאמרים וקצת הודעות בפורום וכבר התבלבלתי לגמרי. אני רוצה שתעזרו לי לבחור את הנגן שמתאים לי .
אני מחפשת משהו קטן שיכיל בערך ג'יגה, אני רוצה שתהיה לו איכות טובה ויהיה נעים לשימוש. זהו, זה לא הרבה לבקש, נכון? אשמח אם תשרשרו לי דגמים ומחירים עדכניים יחסית. תודה רבה.

matke

New member
../images/Emo13.gif שלום

קודם כל לא הבבאת פרט חשוב. כמה אתה מוכן לשלם? אחרי זה נוכל לעזור לך יותר.

Marble Arch

New member
אז זהו,

שעוד לא החלטתי כי אני לא יודעת מה הוא טווח המחירים בכלל למה שאני מחפשת. בעקרון האידיאולוגיה שלי היא לקנות יקר וטוב להרבה זמן מאשר זול שמתקלקל מהר. תודה רבה.
ד"א, אני לא מאמינה שיש פורום לזה! אתם גדולים.

יאיר B

New member
1GB = פלאש.

אבל את צריכה לדעת שבשביל איכות - צריך לשלם
אז ככה: המחירים של המוצרים הטובים מתחילים בכ-700 ש"ח לסאנדיסק ומגיעים עד בערך 1,000-1,100 ש"ח לדברים יותר טובים כמו איריבר, איאודיו, סטורמבלו וכמובן קריאייטיב. תוכלי לראות נגנים טובים בקישור למטה, מעמוד 2 לקראת הסוף ועד כעמוד 4 (מה שיש בעמוד 1 וחצי משתיים זה נגנים ג'נריים עם איכות ירודה, עדיף להתרחק, למרות המחיר הזול והמפתה כי מה שעולה בזול - נגמר ביוקר!).

Marble Arch

New member
ובעקרון כולם אותו הדבר?

כלומר, אין הבדלים יותר מדי מהותיים? אני רוצה ללכת לקנות מחר (אני פשוט יודעת שאם אני לא ארוץ לקנות מהר אני אדחה את זה חודשים..
) והמחירים שרשומים שם לא רעים אם המוצרים הטובים מגיעים ל1200, אני חשבתי שמדובר בסכומים הרבה יותר עצומים. בעקרון, אם אני הולכת לחנות למוצרי אלקטרוניקה ומבקשת לראות נגנים מבוססי זכרון פנימי (מעתיקה מהאתר
) של ג'יגה, אז כולם טובים? הכוונה לדגמים שציינת. אני פשוט לא רוצה ליפול.. אז אם יש המלצה על דגם ספציפי מה טוב, ואם לא- איזשהי עצה מעשית תהיה נחמדה.
ובאמת, המוןןן תודה. עזרתם לי נורא.

matke

New member
אמ...

תתרחק מכל הנדנים הג'נריים אני יכול להמליץ לך על איריבר. או על איאודיו.

Marble Arch

New member
וגם (מתנצלת על השטפון..)

איפה אתם ממליצים לקנות? חנויות חשמל וכד'... שקם אלקטריק למשל וכאלה.. אני גרה בהרצליה. תודה

יאיר B

New member
על נגנים ג'נריים ובכלל:

נגנים ג'נריים: יש חמישה או שישיה חברות סיניות / טיוואניות שמיצרות את כל הנגנים הפשוטים (אלו הארוכים השחורים). כל יבואן שם עליהם את השם שלו ולכן הם נקראים נגני מדבקה. האיכות שלהם לא משהו (בלשון המעטה). תוכלי לקרא סיפורים בתאגליין. לגבי איפה לקנות: אם את מחליטה ללכל על איריבר (טובים מאוד) - קני בבאג. הם עובדים עם היבואן של איריבר: ארקדיה. בבאג יש גם נגנים שנקראים MPIO, לא ממש יצא לי לשמוע אותם, אבל הם עשוים רושם של נגנים טובים (וגם יפים...). איאודיו וסטורמבלו - רק דרך היבואנים שלהם (לא זוכר את השמות) או דרך אתרי האינטרנט. קריאייטיב אפשר גם למצוא בבאג. גם חנויות אחרות מחזיקות נגנים של איריבר וקריאייטיב (שקם אלקטריק וכאלה). אל תקני באופן רגעי, זה לא בריא ולא חכם (מדובר במוצר יקר). תטיילי קצת בין חנויות, תשווי מחירים (ותנאי תשלום, אם זה חשוב לך) ותקני איפה שהכי נוח לך (כדאי לבחור בחנות רצינית, שאם יש בעיות אחר כך ניתן לחזור אליהם ושהם לא יעלמו בטווח הזמן הנראה לעין). בגלל שאני לא מכיר את הרצליה - אני לא יכול לייעץ לך ספציפית על חנויות שלא של רשתות שהן טובות. אולי מישהו מהמשתתפים ידע יותר.

Marble Arch

New member
מה אתם אומרים-

על זה? הוא ניראה לי האחד שלי... יש טענות נגדו? אני שוקלת לקנות דרך האתר שם, בחנות הראשונה- נועה (?) הוא עולה 900 שקל ללא דמי משלוח. מה אתם אומרים? כדאי לקנות שם? הוא עלול להיפגם במשלוח.. שוב תודה .

stardust19

New member
לא רע בתור נגן, אני לא מכיר את

החברה לכן אני לא יכול להציץ לפה או לשם אבל הנגן באיכות טובה

stardust19

New member
לא אני מתכוון לנועה או משהו כזה-

החנות עצמה ולא החברה של הנגן

mc 69

New member
אני לא מאמין

שאתם מדברים על איריבר ולא מזכירים את נגן הדגל...ifp999 אני לא יודע עליו הרבה אבל הוא נראה כלכך יפהה
חוץ מזה שאני תמיד יותר אוהב את אייביד 400...שיש בו עברית וכו וכו אבל האיריבר 999...הוא פשוט יפה..ויקרר...1200 ש"ח אאל"ט

None13

New member
מה אתם חושבים...?

מה דעתכם על הנגן הזה? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1856&scat=221&tcat=33

mc 69

New member
החברה

נראית לי ג'נרית...ךמרות שיש בה משהו...לא יודע אבל בכל זאת הוא נראה לי בעל איכות בינונית

למעלה