שלום

eris1515

New member
שלום../images/Emo13.gif

יש לי שאלה- איפה אני יכולה למצוא כל מני סירטונים על ההתנתקות? תודה מראש לעונים... וסתם משהו שרציתי להגיד... אם היה לי אפשרות להגיד לשרון משהו-הייתי אומרת לו 4 אותיות ומילה אחת... ב=ו=ש=ה=!! ממש כואב לי הלב לראות מה עובר על המתנחלים... הם רוצים עכשיו את גוש קטיף... עכשיו כשיפנו את גוש קטיף הם ירצו את ירושלים...ולכו תדעו מה עוד... אגב-http://212.150.241.251/leumi/sakin_balev_new.wmv זה סרטון ממש עצוב על ההתנתקות...
יהודי לא מגרש יהודי!!!

באמת כבר מזמן לא שמו קישור לסרט הזה

כבר הרבה זמן לא אמרתי (שוב) מה אני חושב על הילדה הבכיינית והאגואיסטית הזאת שמקריאה את הטקסט שהוריה כתבו לה..... אבל, אין לי כוח להיכנס לזה שוב.....

silverhawk

New member
אתה לא אלוהים השבוע?

תתאמץ קצת! ולאיריס - לא מגיבים לך על הסרט מכיוון שהיו עליו כבר דיונים רבים... את מוזמנת לערוך חיפוש.

לא אלוהים - בורא העולם.

אבל אתה צודק, אני צריך להתאמץ קצת בשבוע שלי, לבורא העולם יש גם חובות. ובורא עולם צריך לעשות מה שבורא עולם צריך לעשות....... אז אני אגיד (שוב) מה אני חושב על הילדה הזאת שבסרט: היא בכיינית, אגואיסטית ומקריאה טקסטים שכתבו לה. אבל באמת שחבל למחזר שירשורים...........

eris1515

New member
למעשה פתחתי את ההודעה כדי לשאול

אם יש לכם כל מני סרטונים על ההתנתקות...
הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה