שלום.

• פותח הנושא y55
  • פורסם בתאריך

y55

New member
שלום. ../images/Emo13.gif

אני בהתלבטות. עד כה חשבתי לקנות את אייריבר H10 בגודל 5 גיגה, כי זה מספיק לי. היום מישהו אמר לי שעדיף לי לקנות את אייריבר H340 רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 הנגנים חוץ מהעובדה שH340 יכול לנגן סרטים. וכמו כן על מה אתם ממליצים? תודה!

נדב8

New member
הכל תלוי

בצרכים שלך... כמה שירים אתה חושב שאתה צריך לקחת איתך? אם אתה חושב שזה עולה על 1000 שירים, כדאי לך ללכת על נגן בעל נפח גדול מ5 ג'יגה, שזהו למעשה ה 340 או ה320. אם לא אז h10. חוץ מהנפח השימוש בh10 הרבה יותר הודות ל touch pad שמאפשר לך להחליק את האצבע ביעילות ובנוחות בין השירים, בעתיד הקרוב רחוק אמור להגיע לארץ גרסאת הh10 של 20 ג'יגה, אבל אם אתה רוצה נגן בתקופה הקרובה אל תבנה על זה. כמו כן קיים הבדל בגודל בין הנגנים, h10 יותק קטן מ 320 ו 340.

y55

New member
אמממ

5 גיגה לשירים זה מספיק. אבל בH340 יש גם סרטים כך שאני צריך את ה20 גיגה. אז הגודל לא משמעותי. אני לא אקנה H10 בגודל 20 גיגה כי זה יותר מידי. וזהו בערך ההתלבטות היחידה שלי היא בגלל שבH340 יש סרטים והאיכות סבירה. אז אם אין הבדל משמעותי חוץ מהמשטח מגע והגודל של המכשיר (שלא כל כך משנה לי) עדיף ללכת על H340. אז כאן אני שואל. חוץ מהגודל של המכשיר וגודל הזכרון (שניהם לא משנים לי) והמשטח מגע שהבנתי שהוא יתרון, יש הבדלים בין הנגנים?אני מקווה שלא סיבכתי אף אחד.

ע ו ל ם

New member
../images/Emo45.gif

H320 גם מנגן סרטים והוא קטן ב20 ג'יגה. אם רצית 5 ג'יגה ורצית כעת להוסיף סרטים, אין לך צורך בH340 אלא יתאים לך יותר הH320..

y55

New member
כן נכון

התבלבלתי. אני אעדיף H320 אבל אני עדיין מתלבט בין זה לH10. האם בH10 יש אפשרויות שונות של שמיעה?

יאיר B

New member
מה זה אפשרויות שונות של שמיעה?

אני לא מבין את התלהבות מסרטים (שצריך להמיר לפני כן) על מסך 2"...

amirxbox

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא מבין , חברה תצאו מזה

זה גימיק של כמה ימים מקסימום.. אפילו ב PSP לא שווה לראות וראיתי אנשים שבבית רואים סרט ב PSP גם אם יש להם אותו גם ב DIVX והם יכולים לראות ב DVD הכל בשביל העיקרון - אני קניתי ואני אשתמש. בקיצור אותם אנשים אחרי חודש שמים את המכשיר בצד.

y55

New member
אין התלהבות.

רציתי לקנות את אייריבר H10 ולפני שבוע מישהו המליץ לי על H320. אמר שזה כדאי יותר. לכן רציתי לדעת אם זה נכון ואפשרויות שמיעה שונות בטעות רשמתי. מישהו בלבל אותי.

gt-master

New member
אם 5 גיגה מספיק>>H10

הרבה יותר קטן ודק ונייד. הפס מגע עדיף על הלחצן המרובע ב H320 הH320 אכן טוב יותר אבל זה שאלה של צרכים.

y55

New member
סבבה

אני אלך על הH10
טכנית האפשרות של לראות סרטים בH320 היא רק כדי להראות לחברים. אף אחד לא רואה שם סרטים. (חוץ ממערכונים קצרים)

למעלה