שלום אני חדשה קוראים לי אור. אני בת 14 מחיפה! ואני מתה על הגיים בויז! במיוחד על שרון
א אורוש לאב שירי New member 6/1/06 #1 שלום../images/Emo13.gif אני חדשה קוראים לי אור. אני בת 14 מחיפה! ואני מתה על הגיים בויז! במיוחד על שרון
שלום../images/Emo13.gif אני חדשה קוראים לי אור. אני בת 14 מחיפה! ואני מתה על הגיים בויז! במיוחד על שרון
Y your star New member 6/1/06 #2 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif ו... יש לך שם מהמם גם לי קוראים אור...חחח אני בת 11 וחצי <אין לי בקרוב יומולדת פשוט את אוהבת להוסיף את הבלון...חעחע > טוף, אז מקוה שתהני פה
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif ו... יש לך שם מהמם גם לי קוראים אור...חחח אני בת 11 וחצי <אין לי בקרוב יומולדת פשוט את אוהבת להוסיף את הבלון...חעחע > טוף, אז מקוה שתהני פה
א אדווה המאמי New member 6/1/06 #3 ברוכה הבאה מאמי.. אני אדווה.. תהני פה אורו'ש (your star) דברי איתי באייסי דחוףףף
ב ברוש הבובעע New member 6/1/06 #4 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני בר בת 12 וחצי ממעלות...השתלבות נעימה
ע עדנוש המאמי New member 7/1/06 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif היי קוראים לי עדן וגם אני חדשה פה אני בת 13 וחצי תהני פה בפורום בדיוק כמוני
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif היי קוראים לי עדן וגם אני חדשה פה אני בת 13 וחצי תהני פה בפורום בדיוק כמוני