שלום

FiFis Bitch

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני עושה עבודה באומנות, אני משלב אלמנטים יוונים (אלים, מיתולוגיה יוונית וכו') בתוך התבנית של הקפלה הסיסטנית, משהו יפה אני אסרוק בהזדמנות. אני צריך עזרה במציאת תמונות וחשבתי שתוכלו לעזור לי ואולי להסביר לי יותר טוב. אני צריך תמונה של טרטרוס שזה העולם שבו הטיטנים נמצאים, אני זוכר שהיה בסרט הרקולס תמונה שלהסורגים זה יכול לעזור. וכדי להבין משהו, ריה התחתנה עם כרונוס (?) שהיה מלך הטיטנים, בנתיים ציירתי את התמונה שלהם ביחד שהיא נותנת לו תינוק לאכול (
) מקווה שהבנתי נכון. תודה למי שעוזר, אני חייב להגיד שהתרשמתי מכל המיתולוגיה היוונית, לפני העבודה חשבתי שיש זאוס והרקולס

טרטרוס וטיטאנים

תמונות בנושא טרטרוס יהיו כאן, למשל. לא כולן הן בנושא, אבל זה מה שגוגל נותן. חשוב לזכור שטרטרוס זה לא רק שם של מקום. ריאה התחתנה עם אחיה קרונוס, ונולדו להם שישה ילדים. בשל נבואה שקרונוס קיבל שאחד מילדיו יעשה לו את מה שהוא עשה לאביו שלו (אוראנוס) ויפטר ממנו, קרונוס בלע את ילדיו מיד אחרי לידתם. ריאה לא אהבה את זה במיוחד, ובמקום לתת לו לבלוע את הילד השישי, היא נתנה לו אבן עטופה. בינתיים, הילד הזה גדל במסתור, חזר לביתו, הביס את אביו ושחרר את אחיו ואחיותיו מבטנו. לילד הזה קוראים זיאוס (ושאר החבר'ה הם הרה, הסטיה, דמטר, האדס ופוסידון).

FiFis Bitch

New member
תודה רבה

התמונות אכן לא עוזרות במיוחד
אני צריך לצייר מקום חשוב במיתולוגיה היוונית, כל מה שיש לי זה הר אולימפוס ומקדש זאוס (שציירתי כמו מבנה יווני טיפוסי) אתה מכיר במקרה עוד? בעיניין הטיטנים, אילו טיטנים היו? ואם יש מאגר גלריות שלהם התוכל לתת קישור

Nogmor

New member
דרך אגב

הסרט הרקולס כמעט בלתי אפשרי לשימוש בתור בסיס, כי הסיפור שם שונה בתכלית ממה שמסופר על הדמות.

אליחי 1

New member
תמונה של "גויה" סטורן (כרונוס)

בולע את בנו אני לא בטוח שאלו הצבעים הנכונים של התמונה .

למעלה