שלום

Taki Girl

New member
שלום../images/Emo13.gif

שלום לכולם.. אולי אתם רגילים לראות פה גם הורים אז הנה יש פה גם ילדים.. אני עוקבת אחרי הפורום די הרבה זמן ואני רוצה להגיד לכם תודה
אז ככה.. יש ברשותי פימו ואני רוצה לעשות חרוזים/צמיד יש למישהו מדריכים? ב. יש תנור חדש בבית ולא הייתי רוצה ללכך אותו עם הפימו (בע:/) יש אפשרות אחרת בלי התנור?

ברוכה הבאה!

1. הפימו לא מלכלך,שמים אותו על נייר אפייה וזהו.ב. אני אנסה להסביר לך כמה חרוזים,אבל בלי תמונות,צטערת.חרוז 1- עושים 7 נחשי פימו. לוקחים אחד ומסביבו "מדביקים" את כל השאר (צורת פרח שכזאת..). מסביב לפרח שנוצר מלפפים שכבה חלקה של פימו בצבע שבוחרים. אפשר לאחזור על הפעולה מספר פעמים,שכל פעם מלפפים סביב סביב. חותכים את הנחש שנוצר לפי עובי החרוזים שרוצים.חרוז 2- לוקחים מספר חתיכות פימו צבעוניות ולשים אותן ביחד. יוצרים כדור. סביב הכדור מלפפים נחש פימו.חרוז 3- כמו חרוז 2,רק ללא הנחש.בהצלחה!

בע,הנה ההודעה כמו שצריך:

1. הפימו לא מלכלך,שמים אותו על נייר אפייה וזהו. 2. אני אנסה להסביר לך כמה חרוזים,אבל בלי תמונות,צטערת. חרוז 1- עושים 7 נחשי פימו. לוקחים אחד ומסביבו "מדביקים" את כל השאר (צורת פרח שכזאת..). מסביב לפרח שנוצר מלפפים שכבה חלקה של פימו בצבע שבוחרים. אפשר לאחזור על הפעולה מספר פעמים,שכל פעם מלפפים סביב סביב. חותכים את הנחש שנוצר לפי עובי החרוזים שרוצים. חרוז 2- לוקחים מספר חתיכות פימו צבעוניות ולשים אותן ביחד. יוצרים כדור. סביב הכדור מלפפים נחש פימו. חרוז 3- כמו חרוז 2,רק ללא הנחש. בהצלחה!

lorli

New member
ברוכה הבאה

ראשית אפשר להניח את הפימו על נייר אפיה עבה ואז לא נוגע אפילו בתבנית. בקשר למדריכים תעשי חיפוש על פימו וגם תנסי לבד לשלב כל מיני ותראי. מצרפת הוראות לגליל אחד ויש עוד אלפים.

ברוכה הבאה

אני ממליצה להיכנס לאתר של קרן אשכנזי ולהתרשם.. להדפיס את המאמרים שמוצאים חן ולנסות שלב שלב. אין אפשרות לעבוד עם פימו ללא תנור. הפימו דורש חימום ע"מ להקשותו. ללא החימום הפימו נשאר פגיע ועלול להימעך. ממליצה להניח את החרוזים על נייר אפיה ולאוורר טוב טוב את התנור לאחר האפיה. [אם ברצונך לא לאפות את החומר, קיימת אפשרות לעבוד עם דאס. הוא מתייבש באויר וצריך לצבוע אותו (מגיע בגווני לבן וחום-אדום).]

IOפר KNK

New member
../images/Emo207.gifתגידו, אפשר לעשות את גם גם עם

פלסטלינה? סתם בשביל לעשות את כל הפאשלות על הפלסטלינה, וכשאראה שהיצירות מוצלחות, להתחיל עם פימו?

למעלה