שלום
..

shigaoni

New member
שלום../images/Emo13.gif..

היי, אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה.. זה נושא חשוב לי!! אני יודעת שאנשים מכאן הלכו לנסות להתקבל לתיכון למדעים ולאמנויות בירושלים....... לי יש מחר ראיון אישי.. אני לא ממש יודעת מה קורה שם.. אם מישהו עבר את זה ויכול להגיד לי נושא נושא אשמח!! תודה וים טוב
שיר.
אגב.. אני הולכת להבחן למגמת המוסיקה.. בהצלחה לי
ובעזרת ה' נפגש בסדנה

shigaoni

New member
תודה רבה!!../images/Emo140.gif

ממה שאני התרשמתי אכן בית ספר נהדר ומגמת מוסיקה נהדרת!! בהצלחה למי שיש את הסדנה ביום שלישי.. בעזרת ה' נפגש שם

הייתי בחצר ../images/Emo3.gif

היתה כאן אחת לפני כמה זמן שדיברה על זה שהיא מתקבלת. בתכלס, עושים שם בגרות ב 15 יח מדעים פיסיקה, ביולוגיה, כימיה, או מחשבים. כמובן במסלול המדעי ויש את המסלול האמנותי שעליו אני לא יודע. לא ממש שמעתי שתלמידי ביה"ס הולכים לתחרויות ארציות במדעים. אבל לומדים שם די הרבה חנונים... הייתי צריך ללכת לשם ולא למקיף גילה... עצלנות...

עם כל הכבוד לבית ספר הזה

למה שמישהו ילך לפנימייה שייתכן שגם רחוקה מאוד ממנו ומחברים שלו, בשביל ללמוד מקצועות שאפשר ללמוד בכל בית ספר אחר ? בקטע של אומנויות אני עוד יכול להבין, אבל מדעים, מה זה משנה ? בסופו של דבר, בצפר כזה או אחר, אותן בגרויות ואני לא חושב שיש סיבה שבבצפר רגיל הציונים יהיו פחות טובים, כל עוד זה בתי ספר סבירים. אני יכול להגיד את זה מניסיוני האישי אישית אני סולד מבתי הספר האלו, רוב האנשים שהכרתי שהלכו לשם או לבתי ספר בסגנון, נראו לי מתנשאים מדי, וזה עצבן אותי

כי מכירים חברים חדשים...

מבחינתי, זה היה עדיף אילו הייתי הולך כל מקרה לגופו.

Theherod

New member
כי בבי"ס הזה לומדים מעבר לבגרות

רוב בתי הספר מלמדים ללבגרות. בית הספר זה עושה בגרויות כי צריך, הוא מלמד כדי שתדע. אתה צריך לבחור שם (במידה ואתה לומד במגמת מדעים) בית: פיזיקה, כימיה או ביולוגיה. אתה יכול בי"ב ללמוד עוד מקצוע אחד, שאותו כן לומדים רק לבגרות. בכל אופן, בבית שאליו אתה הולך, אתה לומד את המקצוע הרבה הרבה (הרבה) מעבר למה שנדרש בבגרות. וזו רק דוגמה אחת... כל הגישה שונה, ואני אוהב את זה. נכון, זו פנימיה, אבל זה שווה את זה (במיוחד כשגרים 10 דקות משם ואפשר לקפוץ מדי פעם הביתה
). בנוגע לחברים, שם אתה יוצר חברויות הרבה יותר חזקות מהקודמות, מנסיון (את אחד החברים הטובים שלי פגשתי שם במחנה של עשרה ימים). אגב, התקבלתי, עוד מישהו מכאן התקבל?

DirtySpirit

New member
זאת הפנימייה הזאת נכון?../images/Emo156.gif

סבתא שלי עבדה שם פעם

למעלה