שלום!

Deanb

New member
שלום! ../images/Emo13.gif

אני חדש, קוראים לי דין... אני אוהב שירים של אלישיה ומתלבט אם לקנות את אחד האלבומים שלה או פשוט להורידם כיוון שאני לא מספיק מכיר אותה חוץ מהלהיטים המפורסמים שלה שאני מאוד אוהב. אני רוצה גם להגיד ש- If I Ain't Got You הוא אחד השירים האהובים עליי והרבה פעמים אני ככה סתם שר אותו לעצמי חחחח

Good 2b Me

New member
ברוך הבא דין../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo175.gif

If I Ain't Got You שיר מהמם
וכדאי שתכיר, יש לה שירים מעוולים..! ד"א אני ורד, תהנה

Deanb

New member
תודה בנות ../images/Emo13.gif

אלישיה נהדרת... על איזה מהאלבומים שלה אתם הכי ממליצים? שקלתי לקנות את ה-DVD של האנפלגד... יש לכם?

NoWords

New member
היי דין. ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום!!
אני נעמה, בת 17 עוד חודשיים, נעים מאד.
אני ממש ממליצה לך לקנות את הUnplugged של אלישיה, שזה גם הדיסק האחרון שהיא הוציאה. הוא פשוט מעולה. זה דיסק מהופעה חיה אקוסטית שאלישיה קיימה בחסות MTV, ואני חייבת לציין שאלישיה ביצעה את השירים פשוט מעולה, היא פרפורמרית אמיתית. יודעת לתת הופעה טובה ומעניינת. יש שם אפילו שירים שונים שלא שמענו ממנה אף פעם, קאברים וביניהם דואט ממש יפה עם אדם לוין- סולן להקת מארון 5
מצד שני, אם לא בא לך על אלבום מהופעה חיה, אלא אלבום אולפן, אז אני ממליצה על אלבום הסטודיו האחרון של אלישיה- The Diary Of Alicia Keys. פשוט אלבום מדהים! יש בו בלדות פסנתר שאלישיה מבצעת כל כך יפה!!
איף איי אינט גאט יו גם אחד השירים הכי אהובים עליי, ונדמה לי שכמעט על כל מי שאוהב את אלישיה. זה אחלה של שיר.. אין ויכוח.
אתה מוזמן לכתוב כאן עוד וגם לספר לנו מה החלטת לקנות, אנחנו נשמח לעוד גולשים כאן.

Deanb

New member
היי נעמה ../images/Emo13.gif

תודה רבה על קבלת הפנים חחחח ואני באמת מתלבט איזה מהשניים לקנות... מה שאני כן בטוח לגביו זה שאם אני אחליט על האנפלגד, אני אקנה את ה-DVD ולא את הדיסק... ההופעה עצמה מעניינת אותי גם בוידאו... האם האלבום ה-2 שכולל את IF I AIN'T GOT YOU יותר טוב לדעתך מהראשון שלה?

NoWords

New member
כן, לדעתי "היומן של אלישיה קיז"

יותר טוב מהראשון, Songs in A Minor אולי זה אצל כל אחד שונה, אבל אני מרגישה שיותר התחברתי לשירים באלבום השני. ואני בהחלט מסכימה איתך שגם כיף לראות את ההופעה בוידאו, גם לי יש את האנפלגד המשולב של DVD+CD וזה ממש נחמד שאפשר לראות את ההופעה ולא רק להקשיב לה. בנתיים, מה יותר מעניין אותך, הדיסק ה2 או האנפלגד?

Deanb

New member
אני לא ממש יודע חחח שניהם...

הראשון לא ממש מעניין אותי אבל יש בו את FALLIN' ואת someday we'll all b free ו- butterflyz שמאוד מעניין אותי לשמוע... איך ה-DVD של האנפלגד? שווה לראות את ההופעה מאשר רק להקשיב לה? ניתן להשיג את ה-DVD בארץ?

NoWords

New member
אני חושבת שאפשר להשיג בארץ

גם את הDVD. תנסה בחנויות כמו טאואר רקורדס. וכן, הDVD מגניב לגמרי. יש בו גם תוספות ושטויות כאלו של מאחורי הקלעים. אגב, תגיד, בן כמה אתה?

mamasitaa

New member
איזה נאום דפקת נעמה ../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif

למעלה