שלום אני חושבת שמיקה קרני שרה ממש ממש יפה,ויצא לי לפגוש אותהD: אמממ.....היא כותבת פה אולי?
P pusher New member 20/7/06 #1 שלום../images/Emo13.gif אני חושבת שמיקה קרני שרה ממש ממש יפה,ויצא לי לפגוש אותהD: אמממ.....היא כותבת פה אולי?
שלום../images/Emo13.gif אני חושבת שמיקה קרני שרה ממש ממש יפה,ויצא לי לפגוש אותהD: אמממ.....היא כותבת פה אולי?
ה העלמה שוקולדה New member 20/7/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מיקה כותבת בפורום לפעמים, תחת הכינוי "פשוט וטוב". מוזמנת להישאר בפורום הנחמד שלנו
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מיקה כותבת בפורום לפעמים, תחת הכינוי "פשוט וטוב". מוזמנת להישאר בפורום הנחמד שלנו
R RTur New member 20/7/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני ארתור נעים מאוד.. את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך.. שם, גיל, מאיפה, פורומים נוספים שאת כותבת בהם, אמנים אהובים נוספים, תחביבים..
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני ארתור נעים מאוד.. את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך.. שם, גיל, מאיפה, פורומים נוספים שאת כותבת בהם, אמנים אהובים נוספים, תחביבים..
P pusher New member 21/7/06 #5 ../images/Emo24.gif בכיף! שמי דרור,אני בת 13,ירושלים,אממ....אני כותבת קצת בפורומי אנימה,סדרות מתח,אמנים אהובים..אממ...מירי מסיקה,הראל מויאל... תחביבים?בעיקר מוזיקה.. תודה על קבלת הפנים הנעימה!
../images/Emo24.gif בכיף! שמי דרור,אני בת 13,ירושלים,אממ....אני כותבת קצת בפורומי אנימה,סדרות מתח,אמנים אהובים..אממ...מירי מסיקה,הראל מויאל... תחביבים?בעיקר מוזיקה.. תודה על קבלת הפנים הנעימה!