שלום..

RonliG

New member
שלום.. ../images/Emo13.gif

חיפשתי פורום שקשור למטריקס, והגעתי אליכם :) אז נעים מאוד,אני רונלי. את המטריקס ראיתי פעם ראשונה לפני שבוע, אמנם ראיתי אותו מהאמצע ולכן לא הבנתי כל-כך עד שהסבירו לי. אתמול ראיתי את המטריקס השני, ולא ממש הבנתי אותו. יצאתי מהסרט בהרגשה של בלבול.. הבנתי בערך את השיחה של ניאו עם הארכיטקט,קראתי פה בפורום את השיחה והבנתי עוד קצת.. אבל את סוף הסרט לא הבנתי, אחרי שניאו עצר את הזקיפים האלה ונכנס לתרדמת, מי היה השני שצילמו אחריו? לא זיהיתי.. וגם הקטע שהיה מישהו שחתך את היד עם הסכין לעצמו ולחץ לניאו את היד. אשמח לקבל הסברים. תודה ויום נפלא רונלי.

אני גם מבין שאת השני לא ראית

מההתחלה. השני היה איש צוות באחת הספינות שסמית' "נכנס" אליו ברגע שענה לטלפון (כדי לצאת מהמטריקס) צעד ראשון: ראה את הסרט הראשון מההתחלה עד הסוף צעד שני: ראה את הסרט השני מההתחלה עד הסוף צעד שלישי: ראה את הסרט השלישי מההתחלה עד הסוף צעד רביעי: חזור על צעדים 1-3 סתם, אבל מומלץ בשביל להבין סרט, לראות אותו מההתחלה.

Master Boo

New member
תיקון

צעד ראשון: ראה את הסרט הראשון מההתחלה עד הסוף צעד שני: חזור על צעד 1. צעד שלישי: חזור על צעדים 1-2. צעד רביעי: חזור על צעדים 1-3. צעד חמישי: ראה את הסרט השני מההתחלה עד הסוף. צעד שישי: חזור על צעדים 1-2. צעד שביעי: ראה את הסרט השלישי מההתחלה עד הסוף.

AnnabeI Lee

New member
בלי קשר בעליל:

בוו! חוררתי את האוזן
(והתקשרתי אלייך כל אתמול כדי שתבוא איתי אך לשווא
)

למעלה