שלום

ד פ נ א

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני דפנה, נמצאת בחודש שישי, בהריון שלישי. לידה ראשונה -בי"ח תל השומר, לא ידעתי כלום, באתי לא מוכנה, ושאני קוראת כאן את הודעות הלידה אני מתחברת להרבה מהן, באתי עם ירידת מים, חיברו אותי למוניטור, קיבלתי אפידורל וילדתי. אז חשבתי שהיתה לי לידה מדהימה, בשניה כבר תיקנתי. לידה שניה - הכרתי את הפורומים במיוחד את אלו של תפוז, קראתי כל סיפור לידה אפשרי, והבנתי שהלידה הזו תהיה שונה, ואכן היא היתה. אומנם היא היתה בחדר לידה רגיל בתל השומר, אבל היא היתה עם מילדת צמודה (חברה של חמותי), כמעט כל הצירים ישבתי על הכדור, או שהייתי במקלחת, ופעם ב עשו לי מוניטור. כמובן ילדתי בלי אפידורל בתנוחת קריעה, בלי חתך ובלי קרע. הלידה השלישית - עוד 4 חודשים -+, מאוד הייתי רוצה ללדת בבית, אך החצי מתנגד בכל תוקף, לכן סיכמנו שלמרות כל החששות שלו, נלד במאיר ששם אפשר ללדת הכי טבעי (לפחות כך אני קוראת בפורומים). חשבנו לקחת דולה ללידה, אבל את האמת אני לא כל כך מבינה מה תפקידה בחדר הלידה, והאם הבעל לא יכול לספק לי את אותה התמיכה? עכשיו שהוא עבר לידה טבעית יחד איתי, ועזר לי מאוד להעביר את הצירים, עם בעיסוי, עם בליטופים, ועזרה ככל שתדרש, האם זה לא מיותר? שמחה להצטרף
ולתת מנסיוני. דפנה

אשכר ש

New member
הי דפנה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה! האם *את* שלמה עם ההחלטה לוותר על לידת בית? לא שחלילה אני מנסה לשכנע, פשוט הרבה בני זוג מתנגדים בהתחלה בכל תוקף, אך אם בת הזוג באמת רוצה לידת בית, אפשר למצוא את הדרך לקבל את תמיכתם (יעידו על כך רבות מחברות הפורום). השאלה אם את רוצה לידת בית. בעניין הדולה, אם בן זוגך "הוכיח" את עצמו במהלך לידה טבעית, וענה על כל הצרכים שלך, אני אישית, לא חושבת שיש צורך גם בדולה.

ד פ נ א

New member
שלמה? ממש לא, להפך...

אבל אני לא רואה מצב לשנות אותו. אחותו של בעלי, בעלת 100% נכות, בעקבות לידה כושלת בבית חולים. למרות שהייתי מצפה שהגישה שלו תהיה - בית חולים = נזק וסבל לכל המשפחה לכל החיים, גישתו היא הפוכה והוא חושב שזה מקרה לא אגיד יחיד, אבל שאין הרבה כמותו (בכל זאת זה קרה לפני 30 שנה) . ולשכנע אותו על חדר לידה טבעי עלה לי בדם יזע ודמעות. לכן אני מעדיפה להשאיר את המצב כמו שהוא כך.

למעלה