שלום

alessandro

New member
שלום../images/Emo13.gif

שלום לכולם.. האם מישהו יודע על מלחינים שמישתמשים עם הרבה תופים גדולים וחזקים,וגם חצוצרות? משהו בסיגנון של הסרטים עם הרומאים האלה...משהו מרשים עם עוצמה תודה רבה

Der-Albert

New member
דוגמא אחת

ריכארד וואגנר - מעוף הוולקיריות (מתוך "הוולקירית")

alessandro

New member
תודה אבל...

יש לי את זה,וזה לא בידיוק מה שאני מחפש,אומנם זה מרשים אבל הסיגנון...

Lacrimoza

New member
../images/Emo91.gif

מהלר (גוסטב) - הסימפוניה הראשונה ורוב הבאות אחריה

dark eyes

New member
אני ממליץ בחום על

ואגנר Tannhauser (עם umlaut על האות a השנייה) מאוד גרנדיוזי ומעניין ובכל זאת יש משהו של ברליוז זה הופיע בסרט עם ג´וליה רוברטס לשכב עם האויב משהו מפחיד ממש אבל אני לא זוכר את השם של היצירה אולי מישהו יכול לעזור בחלק הזה????

אני מנחש שזה יכול להיות הפרק ההליכה

אל הגרדום מתוך הסימפוניה הפנטסטית של ברליוז. אני חושש שהבעיה שתהיה לבחור, ביצירות של מאהלר וברליוז להתמודד עם שאר המוזיקה. אם הוא יצליח הרוויח. סה"כ קטעי הפורטיסימו האדירים שלהם הם רק הדובדבן על הקצפת העשירה. ברליוז מזכיר לי את הרקויאם, שלו ושל ורדי. ברקויאם של ורדי (ושל ברליוז)יש את הקטעים בהם התזמורת, המקהלה, התופים, החצוצרות והמצילתיים מרעידים את אמות הסיפים של האולם, וכמעט אין מערכת בעולם שתתן את החוויה האמיתית.

Sir Humphrey

New member
אגב...

גם הרקוויאם של מוצארט עצום וגרנדיוזי, ולמען האמת הביצוע האהוב עלי הוא דווקא Naxos, עם הפילהרמונית הסלובאקית בניצוחו של Zdenek Kosler. ואני שמעתי הרבה ביצועים. לא יודע למה, אבל יש משהו בנגינה שם... מומלץ בחום!!!

אכן אין כמו מוצרט. הביצוע שאהוב עלי

ולא מצאתי לו מתחרה, הוא הקלטה משנות ה70 הוינאית עם קרל בהם. שמעתי בשעתו ביצוע מעולה של הקאמרית הישראלית עם יואב תלמי, שנוגן במוזיאון תל אביב, ולפני כשנה בפילהרמונית עם מנצח אמריקאי, משהו מאוד הפריע לי. מהשוואה כאשר הקונצרט שודר ברדיו, האמריקאי גמר 10 דקות לפני קרל בהם.

Sir Humphrey

New member
הממ....

יש לך פרטים על הביצוע (חברה, תזמורת, סולנים)? נראה לי אני אחפש. כבר הרבה זמן אני מחפש גוון חדש לרקוויאם.

four seasons

New member
המועדף עלי לרקוויאם של מוצארט

אליוט גרדינר, ברברה בוני נהדרת, הביצוע של קראיאן לא משהו לדעתי וזו בלשון המעטה

עופר ב.ה

New member
גם עלי מועדף גארדינר

הביצוע שלו מלא תנופה (שלא מצאתי בביצוע השני שיש לי, של לאונרד ברנסטיין)

dark eyes

New member
אוי זה מזכיר לי ימים

הרבה יותר טובים לי אישית הפילרמונית של וינה בשיא עוצמה וזרימה וקרל בוהם גאון אני לא אשכח את היום הזה שאמא שלי הראתה לי את הכרטיס ולמטה רשום: KARL BOHM UND DIE WIENER PHILHARMONIKER עד היום יש לי את השובר כניסה לשם (שמור!!!) ההקלטה המקורית היא בשנת 1971 תנסה מ.polydor international GmbH, hamburg

dark eyes

New member
זה מזכיר לי ימים טובים יותר

בביקור בווינה הביצוע המקורי 1971 polydor international GmbH, hamburg ולי יש כרטיס שמור מקונצרט עם אדון קארל wiener philharmoniker und karl bohm אני חושב שזה היה הקונצרט היפה בחיי

כן, כל הפרטים שביקשת נמצאים בקישור

בעצם שני קישורים: לאמזון הגרמני לפי הכתוב אספקה מידית. לאמזון הבריטי, מחיר יותר זול, אספקה תלויה. חג שמח.

alegro

New member
כן...

ג´ון וויליאמס jhon williams היצירה שבטח תעניין אותך- olympic fanfre and theme. יש לה אפילו כמה גרסאות משנה... אוהב את כולכם- אלגרו

למעלה