שלום!

PeehD

New member
שלום!../images/Emo131.gif

שלום לכולם במקרה נתקלתי בפורום הזה ושמחתי לגלות אותו....לא יודע איך אני אשתלב בו אבל יש בו משהו קורץ. קראתי שנהוג להציג את עצמך כשמצטרפים, אז: דוקטורנט בבן גוריון, על הנייר כבר בתוך השנה החמישית...עושה מחקר איכותני על זהות ומחלות בפסיכולוגיה חברתית. נאבק בכתיבת שלושה מאמרים במקום עבודה ורוצה לכתוב לפחות שני דרפטים עד תחילת שנה"ל הבאה. פנטזיה???כן....מי יודע, אולי יהיה נס.... מקווה לתרום ולהיתרם

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מקווה שאכן תתרום ותיתרם. ובכל מקר ה- אין דבר העומד בפני הרצון, וכל מה שנשמע מופרך - עם הכניסה לפורום הזה הופך למעשי ביותר.... בהצלחה

Unicorn98

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מחקר איכותני על זהות ומחלות... נשמע מרתק. אם יהיה לך פנאי, אני ואחרים נשמח לשמוע קצת יותר מה אתה בודק ואיך. דווקא היכן שאני לומד (העברית) יש כמה אוטוריטות בתחום המחקר הפסיכולוגי האיכותני, ויהיה מעניין לשמוע קצת על התכנים והמתודות שלך. בהצלחה!

מנצל"שת לך להציג את עצמי

אני מאיה, סיימתי דוקטורט במדעי הטבע לפני כמעט שנה, כרגע בפוסט. גם אני הגעתי במקרה, ונמצאת כאן און אנד אוף

אני שמחה שנצל"שת. עכשיו גם אני יודעת מי את ..

(כלומר, מה שאמרת על עצמך, אבל לפחות יכול ה"לתייג" למגירת התארים המתאימה
)

shum101

New member
חחח

היי יעל, משאלתך אני מבין שאת "מהמשפחה" של קרייטמן...האמת, אין להם הרבה ברירה. המנחה שלי חולה מאוד, כל המונחים שלו בבעיה כרגע אבל מצבי היה לא משהו עוד לפני כן....בקיצור, אין להם הרבה ברירות כרגע...מצבך אחר?

אכן כן. ../images/Emo13.gif

למעשה, עדיין לא סיימתי את ארבע השנים שמוקצבות לי, אבל כבר בדקתי את טופס ההארכה ואני תוהה עד כמה הם מאשרים בקלות הארכות.

למעלה