שלום
איזה יופי של פורום

שלום ../images/Emo140.gifאיזה יופי של פורום

, אני עורכת ארוע עוד כשבוע. הצבעים בארוע יהיו שמנת-זהב-אדום. חשבתי לשים על שולחן המזנון שני אגרטלים גדולים עם פרחים אדומים. אני פונה אליכם,המומחים לקבלת הצעות. איזה פרחים כדאי? ומה להוסיף? (איך קוראים לפרחים הלבנים הקטנים?) איפה כדאי לקנות פרחים בזול? (אני באזור נתניה-כפר סבא) המון המון תודה על עזרתכם. חג שמח ומואר.

ronaytal

New member
פרחים אדומים: וורדים תמיד יפה רק קצת יקר.

סייפנים אדומים, גרברות אדומות, ספארי. אם האגרטלים נמוכים ורחבים אפשר כלניות וטוליפים (פתוחים) הפרחים הלבנים הקטנים- נראה לי שאת מתכוונת לגיבסנית. לגבי מקומות זולים אני לא מכירה אולי מי שעובד/ת בתחום מכיר. בהצלחה

../images/Emo141.gifשלום וברוכה הבאה לפורום

לדעתי השילוב הצבעים יפה מאוד , הפרחים הקטנים הם ליזיאנטוס קיטומים, איזה צבע האגרטלים? ישנה אפשרות לעשות סידור באגרטל גבוהה לסדר את הפרחים בשכבות, דוגמה , שכבה ורדים אדומים מעל ליזיאנטוס לבן , ומעל נר באדום בהיר,ישנה אפשרות לצבוע כל פרח , אפשר לרסס מעט זהב על הורדים האדומים ,ואז יש לך את שלושת הצבעים אים את צריכה הדרכה נוספת אשמח לייעץ באהבה. אטיאס רחל מעצבת בפרחים
.

ronaytal

New member
אחרי שקראתי את הצעתה של רחל

צץ לי רעיון נוסף: שעווה לבנה או ורודה עם נצנצים + כמה ורדים אדומים גדולים פתוחים בכל אגרטל. זה ייתן מראה קסום ומוזהב. איזה סוג אירוע זה?

מקום לקנות פרחים

היי, אם זה עדיין רלוונטי, את יכולה לקנות פרחים בכמויות בגבעת חן, ממש ליד בית הקפה "חנדלה" יש מקום שנקרא גבעת הפרחים והם מוכרים בסיטונאות. בהצלחה! טל יעקובי כהן- בין הפרחים

למעלה