שלום
חדשה וצריכה עזרה

totatol

New member
שלום../images/Emo140.gif חדשה וצריכה עזרה

לראשונה אני פה,מחפשת עוגה מיוחדת לבעלי שיימלאו לו 30 בעוד שבועיים.זו יומולדת מאוד מיוחדת מהרבה בחינות! אני מנסה לארגן מסיבה גדולה ולכן אני צריכה עוגה גדולה יחסית,הבחור עומד להיות אבא,חובב כל ספורט שישנו וכל הרעיונות שראיתי עד כה היו עוגות כדורגל/כדורסל ודיי מותאם לילד ולא לגבר בתחילת שנות ה-30.אשמח לכל רעיון שיש לכן ותודה מראש על העזרה והפורום המתוק(תרתי משמע)

net the jet

New member
אולי תתני עוד קצת רעיונות על מה הוא

עושה...מה הכי אוהב ( חוץ מכדורגל\סל ) את רוצה לשלב הרבה דברים שמאפינים אותו בעוגה ? לצמצם לתחום אחד או שניים ? משהו שקשור בזה שהוא עומד להיות אבא ??

totatol

New member
בהחלט../images/Emo51.gif

אני רוצה לשלב שני דברים אם אפשר-אחד זה את הנושא של המשפחה-זה משהו מאוד חשוב לכולנו,הנושא השני זה משהו שצריך להיות קשור לגיל -כולם צוחקים עליו שהוא מזדקן,אני רוצה משהו שיידגיש שהוא צעיר. אני ריקה מרעיונות לגמרי...

net the jet

New member
אולי לחלק את העוגה ל 4 ( כמו ארבע

פרוסות ענק ) או ע"י צביעת החלקים שונה, או איזה חלוקה ע"י משהו חיצוני, ובכל חלק משהו...באחת תינוקת, בשניה אולי "צעצועים" שלו: כדור, רולרבלידס (? (...דברים שהוא עושה... ) בעוד חלק אולי מין פס עם תאריכים חשובים בחיים שלו-לידה, גיוס, חתונה.... ובאחרון משהו אליו הוא שואף\רוצה... ?? מקוה שקצת עזרתי, קצת קשה שלא מכירים ( ועוד יותר קשה כי 30 זה ממש ילד בעיני אז קצת מצחיק אותי
הקטע על הזקנה.. )

אהבתי את רעיון החלוקה ל-4

ואת הרבע הדומיננטי להוציא החוצה או להדגיש, וזה יסמל את הרבע = שלושים שנה שמאחוריו. והעוגה כולה תהיה 'עד 120' - שהם בעצם 4 פעמים 30.... יש הבנה ?

לילית462

New member
נשמע נהדר ! בפורום ה"בוגר" עשתה

מישהי עוגה לארבעה חוגגים (לצערי אני לא זוכרת מי) היא עשתה עוגה עגולה,(גדולה מאוד) ועליה הניחה ארבע עוגות קטנות בצורת לב, על כל לב היה פיסול שונה - לילד אחר. זה יכול להתאים לעוגה שלך, תשאלי בפורום המתקדם, אני בטוחה שהתמונה על העוגה ההיא תצוץ במיידי בהצלחה !

totatol

New member
תודה תודה אהבתי מאוד את הרעיון

אני בהחלט אעשה את זה וכמובן עוד אשאל המון שאלות בדרך-תמונות בסוף.אני קצת חוששת מאחר וזוהי הפעם הראשונה ואני מניחה שאתחיל יום לפני כן אבל יש פה הרבה עצות אז אנסה להצליח כמוכן.

בהחלט רעיון מקסים

ואולי את עניין ה"צעירוּת" אפשר לפתור בכיתוב בסגנון "אם הפרדסים עוד משגעים אותך בריח.."

למעלה