Ella Bella
New member
שלום../images/Emo140.gifמבקשת את עצתכם../images/Emo201.gif
קודם כל... "גיליתי" את הפורום לצערי רק לפני כמה ימים ומבחינתי זה הפסד ממש. בחודשים האחרונים התוודעתי דרך מאמרים שונים לנושא תקשורת מקרבת ואני מאוד מנסה להשתמש בזה בחיי היומיום. לפעמים מצליח לי ולפעמים פחות
. אני נמצאת במצב מבעס לאחרונה (לא מצאתי מילה אחרת...) ואשמח לשמוע את דעתכם. אני נמצאת בקשר זוגי אוהב ותומך בערך שנתיים. יש לי ילדה בת שש מיחסים קודמים (אין קשר עם אביה הביולוגי) שבן זוגי ה"חדש" קיבל בצורה מדהימה. הם קשורים מאוד וכמובן שאנחנו גרים יחד ומנהלים משק בית משותף. בחודשים האחרונים עלה אצלי נושא תינוק משותף. אנחנו בני 33-34 כך שאין עוד המון שנים לפנינו, אני מרגישה בשלה לעוד ילד וכמו שאמרתי, הקשר הזוגי טוב מאוד. בן זוגי מאידך לא תיכנן מעולם שיהיו לו ילדים. הוא אוהב ילדים אבל לא חשב אף פעם להוליד משלו. בתחילת הדיבורים ביננו הוא הכריז שאין על מה לדבר ואפילו נפרדנו לכמה ימים מאוד קשים. מאז אנחנו מדברים על זה מדי פעם והוא משנה בהדרגה את דעתו וכן רואה ילד משותף איתי בעתיד אלא ש"לא עכשיו, נדבר על זה בעוד שנה". בהתחלה חשבתי שהוא דוחה את הקץ עד שאני אעזוב את הענין אבל הקשר ביננו מאוד כן ואמיתי וברור לי (הוא גם אמר) שהוא לא היה אומר סתם. אני נמצאת כרגע במבוי סתום. אני לא בלחץ והנושא עולה רק מידי כמה חודשים בדר"כ ביוזמתו, אבל אני לא רוצה לחכות שנים לפני שזה יקרה, והסברתי לו את סיבותי. מאידך הוא אומר "כן" עקרוני אבל לא מצליח יותר מזה. הסיבות שעוצרות אותו, לטענתו, הן "לאיזה עולם אני מביא ילד, יש רעב ומלחמות" אבל זה נשמע לי ממש תירוץ ושיש סיבות אחרות. הוא טוען שאין סיבות אחרות וכך אנחנו תקועים באותו מצב. כשזה עולה, השיחה סה"כ נינוחה ואמפטית אבל מבפנים אני על סף התפוצצות. בשבוע-שבועיים האחרונים ממש עצוב לי בפנים ואני לא רוצה או יכולה לדבר איתו כי שוב נחזור לאותו מעגל. אני זקוקה קודם כל לתמיכה
וגם לרעיונות איך מקדמים את הענין בלי האשמות וריבים. המון המון תודה!
קודם כל... "גיליתי" את הפורום לצערי רק לפני כמה ימים ומבחינתי זה הפסד ממש. בחודשים האחרונים התוודעתי דרך מאמרים שונים לנושא תקשורת מקרבת ואני מאוד מנסה להשתמש בזה בחיי היומיום. לפעמים מצליח לי ולפעמים פחות