שלום
מחפשת מנגינות יפות לפסנתר

שלום../images/Emo140.gif מחפשת מנגינות יפות לפסנתר

בשביל הרגעת גור חתולים קטן
מנגינות שקטות ונעימות...
המלצות?

lal g

New member
שמעי , אני לא יודעת בדיוק מה את מחפשת

שמעי , אני לא יודעת בדיוק מה את מחפשת אבל יש המון דיסקים די זולים אני מאמינה של כל מיני מנגינות מאד מוכרות שמנוגנות בסגנון קליידרמן-לאו דווקא קלאסיות, ממש לא, שירי פופ כאלו. אם לא בא לך לקנות אני בטוחה שכל תוכנת הורדות שיש לך שופעת בכאלו...

לא יזיק שעוד אנשים יחשפו לעולמה העשיר

של המוסיקה הקלאסית. מוסיקה מקסימה. נכון שגם לקליידרמן יש דברים טובים. אך המוסיקה הקלאסית -עולם מדהים ויפה כשלעצמו. מומלץ ביותר!

אני מאחלת לך הצלחה רבה, אבל

אני שומעת די הרבה מוסיקה קלאסית, ואף פעם לא שמתי לב שיש לזה אפקט מרגיע על החתולות שלי. להיפך. אחת מהן מתחילה ליילל כל פעם שאיזו זמרת בדיסק שרה מעל פה...

../images/Emo13.gif

הוא גור קטן, אמא שלו עזבה אותו... הוא ממש פיצקי, עוד יונק, הוא מיובש וחולה ויש לו 50% סיכוי לשרוד... אז אני עושה הכל כדי לתת בו אנרגיות, כוח, תקווה, ואומרים שמוסיקה מחוללת פלאים... בינתיים אני משמיעה לו את סונטת moonlight של בטהובן, Fur Elise, נעימות של YANNI ו-ENYA, דברים כאלה... אבל הייתי רוצה לגוון, כבר נמאס לי לשמוע אותו הדבר...
אז אם יש לכם הצעות למנגינות נעימות, אני יותר מאשמח לשמוע...! תודה מראש...

אולי שופן? שוברט? באך? מוצארט?

נסי ואלסים של שופן, סונטות של שוברט ומוצארט, ו"הפסנתר המושווה" של באך... כולן יצירות קנוניות שאולי גם יועילו לגור חתולים... בתנאי שתתייחסי אליהן - ואליו - בכבוד.

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

יצירות שופן שוברט ומוצרט לפסנתר.וכן הפסנתר המשווה של בך. יצרות מדהימות ביותר! אני מאוד אוהבת מוסיקה לפסנתר. ומה שהומלץ לך -יצירות מעולות. או,שופן הגדול.גדול המלחינים לפסנתר! בדיוק צפיתי בבלט הסילפידות שכה אוהבת. מדהים! אך גם שוברט ומוצרט מדהימים!

למעלה