שלום
מקבלים חדשות?...

ג ו ל ף

New member
שלום../images/Emo140.gif מקבלים חדשות?...

גיליתי אתכן לפני כיומיים ומאז אני רק קוראת. אני כ"כ מקווה שאמצא פה תשובות, מענה, הבנה. משאלות הישר מהבטן הרכה... כשנתיים אני סובלת מכאבי בטן משתקים סביב המחזור, מה לא ניסיתי - גסטרו, דיקור, פרחי באך, הומאופטיה... עברתי שתי לפרסקופיות עקב ציסטות בשחלה, ועכשיו אחרי סדרת התקפים חריפה אושפזתי שוב ואז, סביב אולטרא-סאונד בעל ממצאים מחשידים, עלתה אופצית האנדו'. אישוש סופי יגיע רק "אחרי החגים" (מה שמשגע אותי בגלל תקופת ההמתנה הממושכת), ובנתיים אני פה, מחפשת מידע ברשת, כואבת הרבה (עכשיו כבר בעיקר נפשית), אבל גם מקווה למצוא סופסוף תשובות. אז זו אני, נעים להכיר ו... שנה טובה.

תמיד ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על מה שאת עוברת תמיד שמחות לעזור תרגישי חופשייה לשאול הכל וכולן ישמחו לעזור ולענות כשהן ברשת כמובן כרגע אני מקווה שכולן חוגגות . תקופת ההמתנה היא תקופת חגים אז תהני מהם ותשתדלי לא לחשוב על כל זה יותר מידי, החגים עוברים מהר ואני מקווה שתקבלי בשורות קלות וטובות. שתהיה שנה טובה ותעדכני אותנו מה קורה.....

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהגעת אלינו. תוכלי למצוא כאן הרבה מידע והרבה תמיכה. אם יש לך שאלות / תהיות/ הערות - הן יתקבלו בברכה. המימצאים מהלפרסקופיה לא נשלחו לבדיקה היסטולוגית? אגב, איפה נותחת? שתהיה גם לך שנה טובה.

ג ו ל ף

New member
שאלות טובות... התשובות פחות.

אין לי מושג אם ממצאי הלפרסקופיה נשלחו לבדיקות היסטולוגיות, עד סדרת ההתקפים האחרונה פטרו אותי בהסבר ה"כאבי מחזור - תתמודדי". בביקורת הקרובה שלי כבר אדע מה לשאול... נותחתי באיכילוב. כבר מכירים אותי שם - "ידועה במחלקתנו"

"כאבי מחזור - תתמודדי"

משפט זה רק יכול לרמז על ההכרות של בית החולים בו את מטופלת עם אנדו', על דרכי טיפול והתמודדות עם המחלה. הייתי ממליצה לך להיפרד מהם ולעבור למקום שם תקבלי תשובות רציניות יותר. מה עוד שאת אומרת שהמימצאים מהלפרסקופיה לא ידוע אם נשלחו להיסטולוגיה, זה חלמאי ביותר מה שאת כותבת, כי יכול להיות שהוציאו ולא שלחו שזה מחדל בפני עצמו, את יודעת לחסוך זמן מעבדה, ויכול להיות ששלחו ויש תשובה אבל לא עידכנו אותך לגביה לא כל המעבדות שולחות תוצאה ישירות למטופלות) והתוצאה נמצאת במעבדה. הייתי ממליצה לך לבדוק את הענין ואם קיימת תשובה היסטולוגית, לקבל אותה לידיך ולשמור אותה. שיהיה בהצלחה רבה

ג ו ל ף

New member
איפה? יש מחלקות, בתי-חולים או

רופאים מומלצים שמכירים טוב יותר את המחלה? אני בכלל שוקלת לבקש חוות דעת נוספת, ואשמח לדעת מי רופא בקיא ומומלץ.

אני ממליצה לך לעבור לתה"ש

יש שם מרפאה לאנדו' לדר' סוריאנו טלפון במרפאה 03-5302024 אני ממליצה עליו בחום תנסי לברוח מאיכילוב כמה שיותר מהר אני הגעתי לאיכילוב לפני שנתיים שם עשו לי לפרסקופיה אך לא אמרו שיש לי אנדו אלא רק שיש לי הדבקויות בצד שמאל וזהו אחרי שנתיים המחלה פרצה אצלי כמו משוגעת.....

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אישה תאובחן כחולת אנדו' בממוצע רק לאחר 6-7 רופאים... נראה שעברת המון ואני יכולה להבין את התסכול מחוסר הודאות ומכך שעדיין אין אבחנה ברורה. האם לאחר הלפרוסקופיות קיבלת איזשהי "קריאת כיוון" מהמנתח לגבי מצב האגן ? האם הציסטות נשלחו למעבדה ההיסטולוגית? בטוחה שהמידע הרב הנמצא כאן, בין דפי הפורום ואצל הנשים הפעילות בו, יוכל לסייע לך
שנה טובה

למעלה