שלום!
פעם ראשונה שאני בפורום זה

hadarchay

New member
שלום!../images/Emo140.gif פעם ראשונה שאני בפורום זה

ממש נחמד, התסכלתי בתמונות והתרשמתי מאוד, כל הכבוד! תמיד אהבתי את הנושא מהצד ועשיתם לי חשק גדול להביא את התאוריה למעשים. ברצוני לברר עימכם האם התחביב יקר? האם ישנן חנויות שבהן אתן ממליצות לקנות חומרים לעומת אחרות, איפה ואיך התחלתן לממש את הרעיונות שלכן? תודה, הדר

night mistress

New member
../images/Emo65.gif וולקום../images/Emo13.gif

קודם כל ברוכה הבאה, את מוזמנת להתמכר יחד עם כולנו
ולשאלתך.. מחיר התחביב הוא ביחס ישיר לחומרים.. בתור מתחילה הייתי ממליצה להשתמש בחרוזי פלסטיק דמויי סוברובסקי שנראים מדהים והמחיר שלהם יחסית זניח.. ומאוחר יותר כשתתחילי להעריך את העבודה יותר תעברי לקריסטלים.. גם בקריסטלים יש סוגים, חלק יקרים וחלק לא.. סוברובסקי למשל יעלו לך עד 45 ש"ח ל-70 חרוזים, ואילו צ'כים יעלו לך 16 שש"ח למאה..

wildspirit

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שמחה מאוד שהצטרפת אלינו. ועוד יותר שמחה שהצלחנו לעשות לך חשק
בעיקרון כל תחביב הוא יקר כשמתמכרים אליו - אבל זו התמכרות כיפית לחלוטין החנויות שאני בדרך כלל ממליצה הן מאזור המרכז בדרום תל אביב - ברחוב החשמל ואלנבי ודרך יפו תל אביב את יכולה למצוא שם חנויות בשפע. החנויות העיקריות שהן זולות הן דיאור, אבגד, אימפריאל ועוד. בואי נגיד שבכל חנות יש משהו אבל צריך לפעמים לשבור רגליים כדי למצוא מה שאנחנו מחפשים ( מקווה שאני לא מבריחה אותך
) ולהתחיל לממש רעיונות - קודם כל את יכולה להתחיל מהסדנאות שהתקיימו אצלנו בפורום, שם יש לך בדיוק אילו חומרים את צריכה להשתמש ומה לעשות איתם, לאט לאט את נכנסת לתוך תרשימים והסברים ומפגשים והכל ביחד מתחיל להתגבש ולהתממש יותר בהצלחה, אנחנו כאן על כל שאלה בקשה טענה מענה
ושוב ברוכה הבאה טליה

למעלה