שלום
, שאלה לי

לין25

New member
שלום ../images/Emo140.gif, שאלה לי

קודם כל נעים מאד, אני אמא של רותם בת העשרה ימים רציתי לדעת כמה זמן אמורים הדימומים להימשך, ילדתי בלידה רגילה. בספר רשום בין שבוע לשמונה ימים, ואצלי הם עדין קיימים, אומנם לא בעוצמה כמו לאחר הלידה אך עדין יש דימום, זה בסדר??

אפרת12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

באיזה ספר קראת
6 שבועות, זה הרשמי. אם ממשיך אחרי 6 שבועות זה בעייתי.

ילדונט

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

הדימומים הרציניים היו אצלי רק כמה ימים, אבל נמשך דימום 3-4 שבועות.

משוש30

New member
איפה רשום דבר כזה???

הממוצע הוא 6 שבועות וזה הזמן שזה נמשך אצלי בדרך כלל המינימום זה שבועיים

תלתלושה

New member
גם אצלי

זה נראה כאילו זה נמשך לנצח אבל זה היה בערך 4 שבועות כשבשבוע השישי היה עוד קצת דימום לכמה ימים ואז הוא חלף עבר.

dorlim

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

וגם אני מאלו שהדימום שלהן נמשך ונמשך...

nubi

New member
לא יודעת איזה ספר קראת

אבל אני דיממתי שבועיים. ברוכה הבאה אלינו
.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני מאלו שלקח להן זמן להפטר מהדבר הזה.... לידה ראשונה הייתה ניתוח קיסרי ועופרי היה בבית חולים 3 שבועות, אני זוכרת אותי חוזרת איתו הביתה עם התחבושות שנראות כמו טיטולים... בלידה שניה שהייתה רגילה - זה היה פחות זמן. ואם כבר בנושא הזה - אז ראיתי פעם ואני לא זוכרת איפו תצלום של אישה אחרי לידה שהיא הייתה עם חזיה ותחתונים והחזיקה את הילד על היידם והוא כיסה לה את החזה, המבט שלה היה עייף נורא (ואם זאת מאושר...) אבל הדבר שהכי נחרט בזכרוני היו התחתונים החד פעמיים עם התחבושת עליהם... וזה כל כך סימל אצלי אישה אחרי לידה. מוזר לא

אולי הכוונה בספר לדימומים המאסיביים

יותר... הדימום כולו נמשך יותר. אצלי היה דימום רציני מספר ימים ואח"כ דימומים חלשים במשך 6 שבועות (ולמיטב זכרוני, זה בדיוק מה שכתוב בספר)

ברוכה הבאה ו../images/Emo49.gif ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

לי היה דימום במשך 4.5 שבועות, הפסקה, ושוב דימום. באיזה ספר זה כתוב
?

לין25

New member
וואו כמה תשובות, תודה לכולן

זה היה רשום בספר של בר ולא הוסבר אם מדובר בדימום כבד או לא ודיי נבהלתי, אבל שוב תודה

ברוכה הבאה!

לי לקח כמה שבועות טובים...אם לא היו עושים לי רביזיה בלידה כבר היו מחפשים מה נשאר לי בפנים....

למעלה