שלום
שאלה על פצעונים

שלום ../images/Emo140.gif שאלה על פצעונים

שאלתי גם בפורום "יופי וטיפוח" אבל לא ענו לי..אולי כאן יש מישהו שיכול לעזור..
אני בת 25, בהריון, וההורמונים די משתוללים אצלי. יצאו לי ה-מ-ו-ן פצעונים על הפנים והחזה. אני מחפשת אחר מוצרים טבעיים שיכולים לעזור- סבונים/שמנים/קרמים.. אם זה אינו הפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום אחר, במידה ולא ניתן לתת המלצות על גבי הפורום אשמח למסרים. תודה! שירה.

בדיוק היה לנו שרשור על אקנה ..

עוד לא הספקתי להעביר אותו למאמרים כי אני רוצה לערוך אותו. אבל את מוזמנת בכיף להסתכל שם. רק בידקי לפני כן במאמרים אילו שמנים מותרים לשימוש בזמן הריון ואילו לא. הריון קל ופורה:)

נורקס

New member
באיזה שבוע את?

זו תופעה יחסית נפוצה בהריון, בד"כ בשליש הראשון (בגלל עודף ההורמונים בתקופה זו) בד"כ זה עובר לבד, ברגע שהגוף מתאזן מחדש, פחות או יותר החל מחודש רביעי. מצטרפת להמלצה של אישה של וניל לגבי שימוש בשמנים אתריים בהריון. רב השמנים לא מומלצים לשימוש בזמן ההריון, אז כדאי לבדוק ולהתייעץ עם איש/אשת מקצוע. שיהיה לך הריון עגול ונעים

תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

קראתי את השרשור של האקנה, אך כיוון שאין לי ממש אקנה לא הייתי בטוחה שהשרשור הזה היה רלוונטי אליי. אצלי ההורמונים החליטו "להשתגע" דווקא בשליש האחרון, הפנים שלי היו בסדר עד עכשיו..(ש. 34) לגבי אנשי מקצוע- למי אני אמורה לפנות? איך מוצאים איש מקצוע בתחום הזה? (אני ממש לא מבינה בתחום..
) תודה ויום נפלא, שירה.

תודה הילה ../images/Emo140.gif

עכשיו ראיתי את התשובה שלך.. איך אני משיגה תמצית של צמח האכינצאה? אני בת 25, שבוע 34 של ההריון. תודה!

למעלה