שלום
שאלה

קטקטולה

New member
שלום../images/Emo140.gif שאלה ../images/Emo9.gif

איך עושים חרוז מחוספס? קראתי משהו על סוכר, יכול להיות? אשמח לתשובה,
וקצת משלי
 

ƒan†a

New member
תקחי צלחת חד פעמית

הלבנות האלה מפלסטיק באמצע יש משטח שהוא מחוספס תעבירי עליו את החרוז בגלגולים והנה לך חרוז מחוספס
 

קטקטולה

New member
וואלה? מגניב...../images/Emo51.gif

יצאה לי ההודעה הראשית פעמיים, אז אם אפשר למחוק אני אשמח
 

תומסקה

New member
יש עוד דרך...

לוקחים פומיה, ומגלגלים בעדינות את הפימו (לפני אפייה) על הפומפיה. (החלק שמגרדים איתו קליפות תפוז לעוגות). וכמובן- שאת הפומפיה לא מחזירים אח"כ לשימוש באוכל. בהצלחה!
 

ניצנץ1

New member
אני גם עובדת עם מלח גס.

כזה של המלחת הבשר להכשרתו.. לגלגל את החרוז במלח, אפשר גם לאפות אותו עם המלח, לזרוק למי קרח, המלח נמס ויוצאים לנו חיספוסים נהדרים.. אפשרות אחרת- גירוד על נייר שיוף גס. עוד אפשרות- לעשות טקסטורה עם סקוטשברייט לבן וחדש.. פשוט לגרד עליו את החרוזים.. ואם אחרי זה עוטפים באבקה נוצצת- בכלל יותר סוף הדרך..
 
למעלה