שלום

What do u know

New member
שלום../images/Emo140.gif

היי, מה קורה? כבר במשך שבוע ככה אני עוקבת אחרי הפורום שלכם, ואני פשוט מרגישה שמצאתי קבוצת אנשים שעוברים בדיוק את אותו הדבר כמוני. פשוט לפני שלושה חודשים ככה, התחלתי במסע שנקרא תזונה נכונה. אני בעקרון, פשוט ניסיתי להרכיב תפריט בריא לעצמי, לא בהכרח דיאטטי, אלא יותר בריא, וככה אט אט הגעתי למעיין תפריט בשביל עצמי, שאפילו לדעתי די טוב. ככה בהדרגה ניסיתי לשפר את עצמי, אחרי חודש התחלתי לעשות הליכות בשישי שבת, ולפני שבוע התחלתי ללכת גם באמצע שבוע שלוש פעמים. עכשיו המטרה שלי היא לעשות אימוני כוח, אבל אני די שונאת את זה, אז זו בעיה, אבל כמו שאומרים כל דבר באיטו.... בכל מקרה, אני מקווה שלא שיעממתי אותכם עם הסיפור שלי, פשוט אני חייבת לומר שממה שאני עוקבת אתם מרכיבים קבוצת תמיכה נפלאה וכל כך עוזרת, והדבר שלדעתי הכי טוב, זה שאתם לא דבוקים על המושג דיאטה, אלא במושג של הרגשה עצמית... וזה מה שאני מנסה להבהיר לעצמי, שכל מה שחשוב זה איך אני מרגישה עם עצמי, ולא המספר על המשקל... בכל מקרה, רק רציתי לומר שאתם נראים לי אחלה קבוצה, ואני מקווה להפוך לחלק ממנה. שיהיה לכולם יום נפלא ושקט...

אביטל +

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בכמה מילים פשוטות הסברת למה את שייכת לפה
ואין לי שום דבר להוסיף לכל מה שכתבת

אביטל +

New member
בקשר לאימוני כוח

גם אני לא משתגעת עליהם אבל זה לא צריך להיות הרבה מספיק 2-3 פעמים בשבוע אימון של עד 30 דקות (וזה כבר אימון רציני) אני עושה את זה בבית מול הטלביזיה

What do u know

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, אני מנסה לעבוד על פי אוסף תרגילים שמצאתי באתר הכושר הישראלי, ניסיתי היום פעם ראשונה וזה לא היה נורא... בכל מקרה, תודה רבה על קבלת הפנים החמה....

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כיף היה לקרוא אותך.
ולהיות במקום שסוף סוף אפשר להפנים את התובנות שכנראה צריך לעבור דרך כדי שיוכלו להיטמע. (הדברים לא מסובכים כפי שחשבנו...
כל מילה שכתבת כל כך מתחברת אלינו.
ברוכה הבאה לביתנו החם, דליה.

What do u know

New member
../images/Emo51.gif

האמת, שאני יודעת שאני כן במקום שניתן להפנים את אשר נלמד, אבל תמיד יש את החשש הקטן שמנקר בתוכי, האם זה לתמיד? האם זה לא רק קטע חולף?! ולמרות שאני יודעת שאני רואה בכל העניין כאורח חיים, אבל מי יודע.... בכל מקרה, אני מקווה שאולי יחד כולנו נמצא את דרכנו...

החשש לגיטימי. מפני....

שהרגליים נטועות עדיין בעבר והראש מופנה לעתיד. לקח לי כמה שנים, אבל הצלחתי להתנתק מהאוכל כגורם שהביא לי תענוג, כיף מה לא. תגידי.... בשבילי באמת זה לא יאומן!! (כשהתחלתי לא פיללתי אפילו שזה יקרה. חשבתי רק על הירידה וכו´). אבל, כמו הטיפה הסינית. כל יום, בלי להרגיש ועם עוד דיבור, ועוד מחשבה, נמצאים עוד מ"מ קדימה "משם". עוד נדבר
זמן לא חסר...(רק לעשות "איתו" משהו). בבקשה, אולי אפשר לבקש איזה שהוא שם שיהיה קל יותר?
דליה.

לעתיד

New member
../images/Emo9.gif

אני מקווה שזה יהיה יותר קל... בעקרון של לשאת את פנינו לעתיד...

למעלה