שלום

שלום../images/Emo140.gif

אני רוצה לשאול בנוגע להתלבטות מקצועית של בעלי. בעלי, בן 25, עובד שנתיים באותו מקום עבודה באותו תפקיד מההתחלה. הוא לא מרוצה ושוקל לעזוב בקיץ אם לא יקודם בתפקיד. איך אני מנסחת שאלה בשביל לדעת אם כדאי לו או לא כדאי לו לעזוב, אם יש לו בכלל "עתיד" במקום העבודה הנוכחי? אה, ואיזה פריסה לעשות? תודה רבה מראש

צ ל י ל 8

New member
|\שוקו| בוקר טוב

את יכולה לעשות את הפריסה הקלטית ולשאול מה הפוטנציאל התעסוקתי של בעלך לחצי שנה הקרובה?

היי צליל ../images/Emo140.gif אז ככה:

שאלתי כמו שהצעת לי: מה הפוטנציאל התעסוקתי של בעלי לחצי השנה הקרובה, יצא כך: 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח - אביר הגביעים 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - קיסרית 9 - רוצה אבל פוחד - מלכת המטבעות 6 - עתיד קרוב, כארבעה חודשים - תשעה מטות 1 - מה עוזר או בעד - העולם 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים - אס הגביעים 8 - זווית הראייה של החברה - צדק 2 - מה חוסם או נגד - ארבעה מטות 7 - דימוי וזווית אישית - שבע חרבות 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - שני גביעים
רבה רבה מראש, אמא של אסף

batgalim

New member
הי אמא של אסף...../images/Emo95.gif

שאלת לגבי הפוטנציאל התעסוקתי של בעלך, ולהלן הפירוש? בעלך מרגיש חוסר אמון כלפי מעסיקיו, דבר שגורם לו לרצות לעזוב, הוא חש שפעלו כלפיו בחוסר יושר, חששותיו בנושא זה הוא שלא יוכל להגיע לבטחון החומרי והקרייריסטי וכך לא יוכל לבסס את עצמו ואת ביתו. הסובבים אותו חשים כי הוא צודק ועליו לעזוב את מקום העבודה. נראה שהשיעור אותו עליו ללמוד הוא לנסות ולעבוד בשיתוף פעולה, להביא להרמוניה ולנסות להתקרב קצת יותר למעסיקיו. יכול להיות שהמעסיקים רואים את בעלך כאדם ממורמר וזעפן, ולכן גם לא רוצים לקדמו. אם ישכיל להבין את השיעור, יוכל להגיע לשפע ולבטחון אותו הוא מבקש לעצמו. קלפי העתיד מראים על כיוון אותו יבקש בעלך לקדם, אך הפעולה תהיה עם הרגש ולא עם ההגיון, הוא יפעל מתוך סערת רגשות בלי מחשבה תחילה וע"כ יביא עצמו למצב שהרצון לביצוע, וחוסר המימוש - יביאו אותו למצב של חוסר אונים וחרדות. גם קלף הפוטנציאל מראה כי התכניות של בעלך יהיו בעלות אופי רגשי, אשליה שתשאר בגדר חלום ללא יכולת לממש. מה שחוסם ונגד - זה שבעלך מתוסכל מכך שאינו רואה פי לעמלו, מאמציו לא מגיעים לידי ביטוי בביסוסו בעבודה. אך הקלפים ממליצים לו להשאר לעבוד בעבודה זו, מכיון שיא עבודה שגרתית אמנם, אך בטוחה. בעבודה זו יש אפשרות של ניצול יכולותיו ומימוש הפוטנציאל הקיים להביא אותו להצלחה בסופו של דבר...

../images/Emo51.gif רבה בת-גלים

אז אני מבינה שע"פ קלפי העתיד, החלומות שלו בקשר לתעסוקה לא יוגשמו ועדיף לו להישאר היכן שהוא נמצא עכשיו. כן? תודה ואם יש למישהו פרשנות נוספת אני אשמח לשמוע, אמא של אסף

batgalim

New member
תקראי בעיון את מה שכתבתי...

"השיעור אותו עליו ללמוד הוא לנסות ולעבוד בשיתוף פעולה, להביא להרמוניה ולנסות להתקרב קצת יותר למעסיקיו. יכול להיות שהמעסיקים רואים את בעלך כאדם ממורמר וזעפן, ולכן גם לא רוצים לקדמו. אם ישכיל להבין את השיעור, יוכל להגיע לשפע ולבטחון אותו הוא מבקש לעצמו..." בעלך צריך לעשות פעולות מסויימות על מנת להצליח ולהגיע לקידום, הדרך בה הוא הולך היום לא מביאה אותו לשום מקום... אך אם יבחר לשנות - כמובן שמצב יכול להיות אחר. "הכל צפוי והרשות נתונה"... הבחירה בידיו, והוא זה הבוחר את גורלו.

היי batglim

יום טוב לך אני מאוד אוהבת את הפרושים שלך מכיוון שאני בתהליך למידה הייתי רוצה לשמוע מימך איך את מפרשת בסיטואציה הזו את קלף הקיסרית וקלף העולם אמא של אסף אני מקוה שזה בסדר מצידך.

batgalim

New member
צהרים טובים ../images/Emo42.gif

תודה על הפירגון
קלף הקיסרית בפריסה זו מייצג את הבונוס שהשואל יקבל (מס' 4 בפריסה) באם יפנים את השיעור הרוחני (קלף 3 בפריסה) הקיסרית באה ממקום של שפע, של נתינה והרמוניה. לקיסרית, כאישה - יש את הכח ואת היכולת המניפולטיבית לגרום לאנשים ולסביבה להעניק לה את מבוקשה. הבונוס של השואל במקרה זה היה - שאם יפנים את היכולת שלו לגרום להרמוניה ולשיתוף פעולה במשרד / בעבודה מול המעסיקים שלו - הוא יוכל לממש את השליטה שלו בחייו בתחום זה, ויוכל לקבל את ה"שפע" אליו הוא שואף - במקרה זה - הקידום. קלף העולם בפריסה הינו הכוח העוזר לשואל - קלף העולם הינו מעין מראה דרכה ניתן לראות את השאיפות, ולנסות להגשימם. העולם מדבר על כך שהשואל נמצא במקום ובזמן הנכונים עבורו והוא צריך להפוך את התהליך בו הוא נמצא למושלם עבורו. לכל קלף יש פרשנויות שונות ונורא תלוי היכן לומדים, ומהיכן שואבים את הידע. אחד הפירושים לקלף העולם בתחום הקריירה הוא - שמקום העבודה הינו קבוע, המשכורת נכנסת כל חודש ואין דאגות מהבחינה הזו, אך מצד שני זו עבודה שוחקת ולא מתגמלת, משעממת ושגרתית. מכיון שאת בתהליך למידה חשוב שתביני שכל פירוש לפריסה ניתן עפ"י ראייה כללית של כל הקלפים ומיקומם. יש להתייחס לכלל הקלפים ולעמדות בהם הם נמצאים, ולנסות להבין מה אומרת התמונה הכוללת... כמובן שלכל מפרש יש את נקודת המבט שלו ואת נקודות ההתייחסות שלו לפריסה ולקלפים, ועם הזמן גם את תגבשי את הגישה ואת הראייה שלך. ודרך אגב - גם אני בתקופת למידה, ואני מאמינה שכולנו - גם המפרשים הותיקים - נמצאים בתהליך זה שאינו תם לעולם... תמיד יש מה ללמוד, ותמיד נמצא זויות ראיה שונות, תחומים נוספים שדרכם ניתן לפתח את הידע ולהרחיב את המיומנות ואת הבקיאות. "מי שמשכיל באמת מעולם לא סיים את לימודיו" בהצלחה !

מילות תודה

אני מאוד מודה לך על התשובה מכל חכמי השכלתי ולך אמא של אסף תודה נוספת שיהיה לשניכם שבוע טוב

למעלה