שלום

שלום ../images/Emo140.gif

מציגה את עצמי לראשונה. אני אילנה וילדתי את הפשוש שלי לפני שישה ימים בלידה טבעית חוויתית (גם אם כואבת). חלק נכבד מהבנות פה אני כבר מכירה מהאינפוזיה של פורום הריון ולידה בשמונה החודשים האחרונים. היה קשה להתנתק (וזה לא יהיה סופי בכל מקרה כי יש שם עדיין בנות שאני מכירה ורוצה לסייע להן אם אוכל) אבל הרבה מאוד מהשיחות שם כבר לא ממש נוגעות לי וגם חסר לי לחלוק מה שעובר עלי עכשיו. ומה שעובר עלי עכשיו הם ימים מופלאים שבהם הוא ישן ולילות זוועה שהוא לא מוכן להתנתק מהציצי בכלל. לאור התעניינות מוגזמת של הסבים והסבתות שכולם חווים את ההתנסות לראשונה אין לי ימים שקטים עדיין לישון בזמן שהוא ישן ומשגעים אותי בלי קשר. אבל גם זה יעבור. ומילה בנוגע לניק - הייתי די לחוצה (בלשון המעטה) בתחילת ההריון ונראה לי נכון לכנות את עצמי כך. היום הייתי אולי בוחרת ניק אחר אבל התרגלתי לזה וכך אני רואה את עצמי בעולם הווירטואלי ולכן הוא נשאר. שיהיה לכולנו יום נפלא.

קרניר

New member
הי אילנה, מזל טוב וברוכה הבאה...

תפגשי פה המון שמות מוכרים מהריון ולידה, וזה באמת נחמד.... לגבי המשפחה, תסבירי להם את הצורך שלך במנוחה או שפשוט תלכי לנוח גם כשהם בסביבה... שתהיה לך התאקלמות מהירה

ילדונט

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

כמו שאת בטח יודעת, לישון כשהוא ישן, גם אם זה במהלך היום. שעות השינה האלו חשובות לאין ערוך. ואם את יכולה להעיף את כל מי שלא עוזר ממש (מכין אוכל, שוטף כלים, מסדר כביסה) אז תעיפי, אחרת זה כנראה ישחק אותך מהר. ולא לענות לטלפון! ולבוא לכאן הרבה

nubi

New member
../images/Emo24.gifשלום!

עיצה קטנה: להיות אסרטיבית. בשבועות הראשונים נורא צריך מנוחה. אם לא מתאים לך שיהיו בבית שלך ואם מפריעים לך-תגידי להם.

Joy107

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה...

ומזל טוב כמובן לפשוש... רינת

wieci

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב וברוכה הבאה

תשני, תשני ותנוחי עוד כשהוא ישן, ובמקביל תשלחי את כל האורחים/עלוקות הביתה שלהם. את צריכה לנוח ולהתחזק גם פיזית וגם נפשית לקראת השינוי הזה בחיים שנקרא תינוק. אל תהססי להעלות כל שאלה/בעיה קטנה כגדולה. ושוב, מזל טוב
רותי

משוש30

New member
מזל טוב!! הנה הגעת עד הלום...../images/Emo65.gif

יש שם לפשוש המתוק?

תודה לכולכן ../images/Emo39.gif

הפורום הזה הוא החברה שכל כך חסרה לי עכשיו ומענה נהדר לכל השאלות והתהיות שעולות. אני מודה על היכולת לשוחח עם אנשים מבוגרים אחרים ולתת קצת גירוי אינטלקטואלי לעצמי בתוך חווית האימהות הזו בלי להרגיש שמשהו לא בסדר כי להניק ולהחליף לא מספק אותי ואני רוצה קצת להיות גם האדם הבוגר שהייתי קודם. ושוב תודה.

../images/Emo49.gif וברוכה הבאה ! ../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif

אין לי מה להוסיף לנ"ל, מלבד העובדה שאני לא עניתי לטלפונים ודחיתי ביקורים בימים הראשונים. למי שנעלב, הסברנו יפה וזהו. תרגישי טוב ותהני מהקטנצ'יק (ששמו?) ואל תדאגי - ההנקות מתקצרות עם הזמן...
מירב

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

את לוקחת את הדברים בקלות בכל זאת, לא
בקיצור - מאחלת לך ש"יעבור" ותהיי רגועה ושלווה

sipor

New member
מזל טוב וברוכה הבאה..

מה שאני יכולה לספר לך שאם לא תעמידי את הסבים והסבתות על מקומם את תשברי בסוף.. שיבואו מתי שנוח לך ותישני בלי לדפוק חשבון לאף אחד, להפך הם באים תגידי יופי שבאתם לעזור תשמרו עליו אני הולכת לישון. זה יקל לפעמים הוא יקום בשביל גראפס או קצת חיבוק ואת זה הם יוכלו לעשות ושיקום לאכול תקומי גם את. תנוחי, אם לא תנוחי בסוף תתמוטטי, אדם שאינו ישן לא יוכל לתפקד ומספיק כל חווית הלידה והימים הראשונים למוטט אותך. בקשר ללילות, הוא עוד קטן את תראי לאט לאט הוא יסדר את סדר היום שלו עם קצת עזרה ממך. בכל מקרה, מאוד חשוב להקפיד את טקס השכבה לישון בלילה כבר מהיום הראשון ועל חושך ושקט בלילה שהוא יתחיל להבחין בין לילה ליום וביום להשכיב אותו לא במיטה שלו אלה בעגלה על הספה בכל מקום עם אור ורעש . והכי הכי חשוב זה לעייף אותם בערב לא ביום, אחרי הצהרים אז הוא ישן יותר חזק.. תניקי אותו הרבה וכאלה ותשמרי אותו ער בשעות האלה זה יגרום לשינה יותר ארוכה בלילה..

למעלה