שלום

moon and sun

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני קצת חדשה פה, יש מקום בשבילי? יש לי בעיה קטנה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ובוודאי שיש כאן

מקום בשבילך יום נפלא

moon and sun

New member
אוקיי, אם קיבלתי את האישור של

המנהלת אז הכל בסדר ואשמח להצטרף אליכם!
רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם בנושא, אז ככה: הכרתי לא מזמן בחור חדש, נפגשנו בערך 5 או 6 פעמים בינתיים. הוא גר קרוב אליי (רבע שעה הליכה), הוא נראה לא רע, יש לו חוש הומור ונראה שדי תואם למה שאני מחפשת. העניין מסתבך מכמה סיבות- לפני כמה חודשים יצאתי ממערכת יחסים די קשה, היה לי נורא קשה להתגבר, איבדתי את כל העניין בגברים (לא! לא שיניתי נטיות
), היה לי נורא קשה פתאום לבטוח באנשים ודבר שהיה פעם נורא קל עבורי- "לקרוא" אנשים, כלומר להבין ישר האם הבן אדם רציני, האם ניתן לסמוך עליו או האם הוא סתם מלא שטויות ודיבורי סרק, ניהיה קשה עד בלתי אפשרי, דבר שגרם לי עוד יותר לא לבטוח באנשים. כמו כן, הבחור הופיע בחיי ממש בפתאומיות, לא ציפיתי לו, הייתי שקועה בתוך המחשבה שאיני רוצה כרגע קשר רציני, החלטתי שאני רוצה להיות לבד אחרי הפרידה הקשה ולשקם את עצמי. וככה הוא הופיע לו, היה לי נורא קשה לקבוע לעצמי האם הוא בחור רציני עם ראש על הכתפיים או האם הוא עוד אחד מאלה שרוצים סתם "להעביר את זמנם עם מישהי" (אתם מבינים למה הכוונה...). הוא ממש סיבך אותי עם כל מיני רמזים כפולים, פעם לקח אותי לערב רומנטי מדהים בים עם שמפניה ושוקולד ופרחים... ואילו רמז לי שהיה רוצה מערכת יחסים רצינית איתי ופעם ניסה קצת ללחוץ עלי לשכב איתו אבל סרבתי והסברתי לו את דעתי בנושא (לחכות ולא למהר) אז הוא אמר שהוא מבין ומסכים אך מנגד אחרי כמה דקות שוב ניסה. נראה כאילו הוא קופץ מדעה אחת לאחרת וזה מבלבל אותי, איני יודעת עדיין אם אני יכולה לבטוח בו, איני בטוחה שאני מוכנה כרגע למערכת יחסים רצינית, איני חשה את ההתלהבות הזו שיש בתחילת הקשר, את הפרפרים האלה.
נראה לי שהסתבכתי קצת. חברים ייעצו לי לזרום ולא לחתוך בינתיים כי אולי עם הזמן זה ישתנה. לא יודעת אם הם צודקים אבל בינתיים זה מה שאני עושה... מה אתם אומרים על כל הסיפור הזה? מה לדעתכם הכוונות האמיתיות של הבחור?

Vdrums

New member
פשוט לתפוס אותו לשיחה בארבע

עיניים. אין מה להסתמך על השערות של חברים או עצות בפורום, מה שכן את יכולה להיעזר פה כאן, זה דעות של אנשים ואולי נסיון של מישהו עם מקרה דומה, כדי לדעת פחות או יותר איך לפנות לבחור שכנראה מבולבל או תחמן לא קטן. אני אומר תקשורת זה דבר חשוב, אם תוכלי לדבר איתו על זה ותגלי שהוא רציני ולא פרפר תדעי שגם בשלבים מאוחרים יש אוזן בצד השני. בהצלחה.

גברברת

New member
אהלן שוב ושמחה שקבלת את ההזמנה

אני חושבת ששווה שתתני לדברים להתפתח בקצב שמתאים לך, קרי אל תתני לו ללחוץ עליך לעשות דבר שאינך שלמה עמו. אני לא בטוחה שהייתי ממליצה לך לנהל איתו שיחת "יחסנו לאן" גם בגלל המקום שבו את נמצאת לפי התיאור שלך, גם בהתחשב בחוסר הרצון שלך בקשר כרגע וכן ובעיקר בגין העובדה שזה עתה יצאת מקשר "קשה" כהגדרתך. אני מאמינה שהדברים יתפתחו לכיוון הנכון ומה שצריך לקרות כנראה שיקרה בכל אופן שיהיה בהצלחה ומחזיקה אצבעות שמה שתרצי יתגשם.

moon and sun

New member
ובכן, לאחר לבטים רבים

החלטתי שאני אסיים את הקשר איתו. לא יודעת, אתמול ממש התחזקה בי ההרגשה שזה לא זה, משהו מבפנים כל הזמן לוחש לי שאין טעם להמשיך ולמשוך את זה. אני בטוחה שזאת ההחלטה נכוןנה עבורי, הבנתי שכרגע אני עוד לא מוכנה למערכת יחסים רצינית עם מישהו אבל כל כך לא נעים לי עכשיו לנהל איתו את השיחה הזאת. אני לא אוהבת לפגוע באנשים, לא אוהבת לבשר חדשות רעות, נו מילא, אני לא חושבת שיש לי ברירה. צריך רק למצוא את המילים המתאימות!

חגי21

New member
הוא רוצה סקס כמו כולנו

כולם יכולים לאונן אבל שיש בת זוג זה הכי כיף אל תשאלי למה אבל אם הוא מוכן לטרוח כל כך בשביל סקס אני אומר לכי על זה במקרה שלך אני הייתי קצת יותר עצלן ומסכם את זה ב...."רוצה לשכב? כן כן לא לא לך לפחות יצא פרחים ושוקולד מן הנושא אני אומר הרווחת

חגי21

New member
לאור בקשת ההנהלה

לאחר בקשת ההנהלה (או המנהלת) למתן את תגובותי אני נאלץ להיפרד מן הקהילה בחוסר רצון מקומי אינו עם אנשים גברתנים או נשים (לא יודע למה אבל שנותנים לנשים קצת כוח בידים הן הופכות להיות ממש @#$#$% ) אני לא מוכן שיגידו לי למתן את תגובותי אני לא בובה ושומר על כללי הפורום אני מצטער אם אני אומר את האמת בפרצוף אני מצטער שאני ישר ואומר את אשר על ליבי הפורום הדיקטטורי הזה לא לרוחי שלום ולא להתראות!!!

moon and sun

New member
הייייייייי../images/Emo24.gif

אני מכירה אותך! שנים שלא שמעתי ממך! ומה הבעיה בזה שזה פורום לגברים? בדיוק בגלל זה אני פה! כדי לנסות להבין את הראש שלכם

Vdrums

New member
להפך זה פורום לנשים כדי שיבינו

מה אנחנו רוצים...

Vdrums

New member
אופס, טעות בשירשור... סליחה

זה היה מכוון לאדון חסר השם.

נכון

הייתי בסיבוב הופעות באוסטרליה וניו זילנד.. והייתי גם בתאילנד. חזרתי לארץ ודכאון עולמי
מה שלומך?
חח

למעלה