אוקיי, אם קיבלתי את האישור של
המנהלת אז הכל בסדר ואשמח להצטרף אליכם!
רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם בנושא, אז ככה: הכרתי לא מזמן בחור חדש, נפגשנו בערך 5 או 6 פעמים בינתיים. הוא גר קרוב אליי (רבע שעה הליכה), הוא נראה לא רע, יש לו חוש הומור ונראה שדי תואם למה שאני מחפשת. העניין מסתבך מכמה סיבות- לפני כמה חודשים יצאתי ממערכת יחסים די קשה, היה לי נורא קשה להתגבר, איבדתי את כל העניין בגברים (לא! לא שיניתי נטיות
), היה לי נורא קשה פתאום לבטוח באנשים ודבר שהיה פעם נורא קל עבורי- "לקרוא" אנשים, כלומר להבין ישר האם הבן אדם רציני, האם ניתן לסמוך עליו או האם הוא סתם מלא שטויות ודיבורי סרק, ניהיה קשה עד בלתי אפשרי, דבר שגרם לי עוד יותר לא לבטוח באנשים. כמו כן, הבחור הופיע בחיי ממש בפתאומיות, לא ציפיתי לו, הייתי שקועה בתוך המחשבה שאיני רוצה כרגע קשר רציני, החלטתי שאני רוצה להיות לבד אחרי הפרידה הקשה ולשקם את עצמי. וככה הוא הופיע לו, היה לי נורא קשה לקבוע לעצמי האם הוא בחור רציני עם ראש על הכתפיים או האם הוא עוד אחד מאלה שרוצים סתם "להעביר את זמנם עם מישהי" (אתם מבינים למה הכוונה...). הוא ממש סיבך אותי עם כל מיני רמזים כפולים, פעם לקח אותי לערב רומנטי מדהים בים עם שמפניה ושוקולד ופרחים... ואילו רמז לי שהיה רוצה מערכת יחסים רצינית איתי ופעם ניסה קצת ללחוץ עלי לשכב איתו אבל סרבתי והסברתי לו את דעתי בנושא (לחכות ולא למהר) אז הוא אמר שהוא מבין ומסכים אך מנגד אחרי כמה דקות שוב ניסה. נראה כאילו הוא קופץ מדעה אחת לאחרת וזה מבלבל אותי, איני יודעת עדיין אם אני יכולה לבטוח בו, איני בטוחה שאני מוכנה כרגע למערכת יחסים רצינית, איני חשה את ההתלהבות הזו שיש בתחילת הקשר, את הפרפרים האלה.
נראה לי שהסתבכתי קצת. חברים ייעצו לי לזרום ולא לחתוך בינתיים כי אולי עם הזמן זה ישתנה. לא יודעת אם הם צודקים אבל בינתיים זה מה שאני עושה... מה אתם אומרים על כל הסיפור הזה? מה לדעתכם הכוונות האמיתיות של הבחור?