שלום

הדס100

New member
שלום ../images/Emo140.gif

היי, אני חדשה פה, ויש לי שאלה שאולי לא קשורה אך אשמח אם תוכלו לעזור... אני מתחילה השנה ללמוד משפטים, ואני ממש דואגת מהחובר הלימודי. קשה לי להתרכז, אני קמה כל חצי שעה "להסתובב", ובגדול אני דיי עצלנית... בתיכון הייתי תלמידה מצטיינת (ביולוגיה כימיה..) אבל החומר היה דיי קל.. אגב אובחנתי כמחוננת. יש למישהו אולי רעיונות איך להצליח לשבת שעתיים שלמות בהרצאה? ולהתרכז? ואיך למוד בבית את כמויות החומר? תודה רבה ושנה טובה!!!

שבט

New member
שלום הדס! ../images/Emo24.gif

לפי מה שאני מבינה את לא מאובחנת כלקויית למידה. אבל גם אם לא אני יכולה להציע לך לא בתור מקצוענית אלא בתור סטודנטית לדבר עם המרצים שלך מראש. לספר להם על בעייתך ולבקש לצאת פעם או פעמיים באמצע השיעור. יש מרצים שמבינים ומקבלים ויאשרו לך את היציאה ויש כאלה שאטומים ולא יעניין אותם כל כך. בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא אנחנו בכתה מביאים הרבה אוכל, בעיקר ממתקים ועושים חאפלה (גם אם המרצה לא מאשר עושים זאת בחשאיות). אני תמיד דואגת שתהיה לי שתיה בתיק וזה לפעמים די מעורר.ו... גם יושבת בשורה הראשונה מול המרצה כדי להיות מרוכזת יותר בה ופחות במה שהולך מסביב. אל תשכחי שיהיו לך גם שיעורים מעניינים שתאהבי, זה לא כמו בתיכון. עכשיו את בחרת את התחום שמעניין אותך אז אולי זה יהיה יותר קל. ולהצעות המקצועיות יותר תצטרכי לחכות ליונה.. ועד אז שיהיה לך בהצלחה!
שבט.

למעלה