שלום

תַאיר

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני לילך בת 15
. לא מזמן 'גיליתי' את פינק פלויד והתחלתי לשמוע אותם בתקליטים שיש להורים. אחד- dark side of the moon שני- wish you were here אני לא מכירה הרבה שירים ולא יודעת ממש את כל "סיפור" פינק פלויד. הדבר היחיד שאני יודעת ש-שמעתי ואהבתי. הייתי שמחה אם הייתם "עוזרים לי" [P: נשמע כל כך נואש וטיפשי] להיווכח לאט לאט לפינק פלויד וכל פעם לעוד שירים ועוד שירים שאני אבחן לעצמי. בנתיים אני אוהבת שירים שנראה לי שנחשבים די "החרושים" שלהם Hey you, Wish you were here,Comfortably Numb,Goodbye Blue Sky,Shine on You Crazy Diamond, Time, Is Anybody Out There ונראה לי פחות או יותר אלה. בכל מקרה
כל המלצות שיהיו לכם ל"מתחילה" אני אשמח מאוד.

One Echoe

New member
היי לילך :)

אם כבר נוכחת ליצירות דארק סייד וויש יו וואר היר, לדעתי תחזרי קצת לשורשים, ותקני את הדיסק- Meddle ואז את Saucerful Of Secrets... ומכאן את כבר בערך תדעי מה את רוצה :)

../images/Emo140.gif שלום לילך

וברוכה הבאה לפורומנו.
הפלויד אינם כל כך להקה של שירים, אלא יותר להקה של אלבומים וקונצפטים. לכן יש לדעתי להכיר אותה דרך אלבומיה, ולא דרך קטעים בודדים, המוצאים מהקשרם. מאחר ויש לך כבר את DSOTM ואת WYWH הייתי ממליצה לך להמשיך או אחורה לMEDDLE או קדימה ל-Animals, ומשם הלאה. האלבומים שיש לך הם מהתקופה האמצעית של הפלויד. אלבומים שנעשו לפני כן - בסוף שנות השישים ותחילת שנות השבעים - ואלבומים שנעשו לאחר מכן בשנות השמונים והתשעים, הם שונים מאוד באופיים. הלהקה היתה פעילה, ככלות הכל, במשך כמה עשרות שנים. תהני - ודווחי לנו על התרשמויותיך.

תַאיר

New member
ואוו מהירים ../images/Emo13.gif תודה,

שלום לכם ותודה. נראה לי שאני אקנה באמת [שיהיה כסף P:] את הדיסק MEDDLE ששניכם המלצתם...ומשם באמת נראה להמשך. אני אכנס לפה ואעדכן
בכל מקרה תודה רבה.

למעלה