שלום
.

Tragic Kingdom

New member
שלום ../images/Emo140.gif.

קוראים לי מיכל, ואני חדשה פה בפורום בתקווה שארגיש בנוח להשאר ואצליח להשתלב (כן, יש לי בעיות בעניין הזה...
). אני אוהבת לשמוע קווין (גם פה יש לי במה להשתפר - אשמח אם תתנו לי כל מיני המלצות), לא מומחית גדולה בנושא ויודעת בערך רק את הדברים הבסיסיים ביותר. אז כדי לעשות את הכניסה הפלצנית פחות פלצנית אני צריכה גם טובה קטנה... יש לכם תווי פסנתר לשירים כלשהם של קווין? (don't stop me now, love of my life, somebody to love ועוד
). אחחח... אם רק הייתי יודעת לנגן על פסנתר... בינתיים מה שאני יכולה לעשות זה לתת את התווים לחברה שלי, שהיא אשפית בפסנתר ומנגנת מדהים - ולהתענג על הצלילים
. יום טוב לכם, ותודה על ההיענות

B a m B a m

New member
ברוכה הבאה מיכל!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ולצערי הרב אין לי תווים.... בתקווה ביותר השתלבות מהירה ונחמדית!

deePink

New member
יווווו

איזה באסה אם רק לא היה מתקלל לי המחשב היו לי מלא אתרים עם תווים! אני מבטיחה שאני מביאה לך ברגע שיהיה לי זמן על המחשב *המתוקן* שלי... בנתיים אח שלי סוף סוף הגיש עבודת שורשים ואז סוף סוף אני גם אוכל להשתלט עליו גם... (עכשיו זה לא מהמחשב שלי...) *** זה לא כלכך קשה לנגן! באמת! מניסיון אם בכל זאת קשה לך פסנטר נסי אורגן או אורגנית! את גם לא חייבת מורה יש היום ממש חוברות טובות שמלמדות איך להתחיל לנגן! זה כמובן בתנאי שאת באמת רוצה... את יודעת לנגן על משהוא אחר? (אני כבר 3 שנים מנגנת על אורגנית ולא מזמן התחלתי לנגן על גיטרה) ובכלל מי פה (בפורום) יודע לנגן על משהוא??? ***
ב-ר-ו-כ-ה
ה-ב-א-ה!

I n n u e n d o

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ואני אשאל את בן דוד שלי,יש לו מלא אתרים כאלה ואני אביא לך

Tragic Kingdom

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

קבלו
, אותו מומלץ לשתות בכרבול תחת השמיכה לבד או ביחד, כשבטלוויזיה יש סרט טוב שכיף לראות, לבד או ביחד. (זה היה חלום החורף שלי. בעיקר הביחד. אולי בחורף הבא)

למעלה