שלום ../images/Emo140.gif
שלום לכולם
קודם כל ברכות על הפורום , תתחדשו |מתנה| יכול להיות שאני אמצא את עצמי פה כדרך קבע . למה ? להלן ההסברים
... *כחכוך* שמי לורן , אנוכי בן 21 (בעוד שעה וחצי
) , בעל אח אחד בן 16 . היחסים ביננו קרירים מאין כמוהם , עקב שאני סולד מהאישיות שלו . הוא וולגרי , רעשני , מעליב את ההורים (הבאמת נפלאים) אך מתנהג כמו טיפש-עשרה בצורה טיפוסית אני מתאר לעצמי ... היחסים ביננו מסתכמים בדיבורי ספורט (בנים או לא בנים ?
) אך גם זה פחת ופחת בשנים האחרונות . כאמור אני נורא נרתע מההתנהגות שלו , אך קיבלתי את העובדה שככה הנוער הישראלי מתנהג כיום , דבר שאני לא התנסתי בו מכיוון שפשוט לא התגוררתי כאן . (המשפחה שלי ילידת ארה"ב , הוא היחיד שנולד בארץ) . ייתכן שהשוני ביננו לעיתים מפריע , אך זה דבר שלמדתי לקבל אותו . יכול להיות שזה אשמתי , לא הייתי בבית כמעט לעולם , וכשהייתי בדרך כלל הייתי עסוק עם "הבת זוג התורנית" שהייתה לי באותה תקופה . בעוד חודשיים אני שוב ייצא מהבית (מתחיל את חיי האקדמאיים בת"א , המשפחה כרגע מתגוררת בב"ש) וכנראה ששוב לא נתקרב והוא ימשיך בהתנהגותו הסוררת . הטוויסט מתחיל כאן - אימי אמורה ללדת בכל רגע (מוזר אה ? אחות קטנה בגיל כזה) ואני ממש דואג לגבי הצורה שאחי יתנהג אליה ובמתן העזרה שהוא ייתן להורים . אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם האם יש לכם התנסות בנושא , על תינוקת חדשה במשפחה עם הפרש גילאים גדול וכדומה ... איך נתגבר על המכה הזאת
אני אישית נורא תומך , הוריי די צעירים (39-40) ותמיד רצו בת , אז כל הכבוד להם . האח נורא אנטי , ובאמת אני לא יודע מה לעשות איתו . אפשר להחליף לו את המוח או משהו ?
טוב נו , אני סתם מוציא תסכול פה
שיהיה לכולם סופ"ש מקסים , ויום הולדת שמח לי
תודה
שלום לכולם