שלום!

Hagargir

New member
שלום!../images/Emo140.gif

הי... אני חושבת שכתבתי פה פעם,מזמן. אבל לא משנה. אני הגר, 16,כפר סבא. רונה לדעתי אחת מן הפרוז'קטורים שבקצה מנהרת המוזיקה הישראלית אבל משום לאחרונה נראה שהיא די פרשה מהופעות(בתור לקוחה מתמידה למדי ההופעה האחרונה שלה שהלכתי אליה הייתה בבארבי כפר סבא. וזה היה מזמן) אני מסוקרת לשמוע חומרים חדשים ולדעת מה קורה עם האלבום החדש, אם מישהי/ו יודע/ת אני אשמח...! (מישהי/ו הולך להופע במרתף 10?)

אני הולכת כנראה

והיא לא פרשה מהופעות, פשוט יש לה הופעה פעם בחודש בערך בימים אלה.. תבואי להופעה במרתף, ותשאלי אותה למה זה ככה
יומטוב

bזוהר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo25.gif

אני זוהר, מרמת גן. כמו ששי אמרה רונה ממש לא פרשה מהופעות.. ההופעה האחרונה שלה ממש לא הייתה בבארבי כפ"ס. האתר שלה לא כ"כ מפרסם כל הופעה אז כדאי להתעדכן גם באתר במה, עכבר העיר וכאלה, וגם פה הכל כתוב:) חומרים חדשים את יכולה להשיג אצל כמה חברי פורום (אני למשל יכולה לשלוח לך במסנג'ר, [email protected]), והאלבום החדש בדרך.. היא אמורה להיות כרגע בהקלטות. אממ זהו:) אני לא יודעת אם אני הולכת למרתף, אבל תיהני לך:)

0mroosh

New member
ברוכה הבאה, ../images/Emo13.gif

חומרים חדשים אצל רוב הפורום, אשמח לשלוח, אם תרצי.

noa08128

New member
אה!

הגר!<?? מה את עושה פה למען השם! תדברי איתי במסנג'ר - מזמן לא דיברנו אהה וברוכה הבאה

Hagargir

New member
נועה?!

שלומות! אני חושבת שאת לא מתחברת כל כך...! אבל אשתדל לחפשך! ותודה!
לכולם! נ.ב- זוהר? זוהר שרתי-בטקס-הסיום-שלי-שיר-של-קורין-אלאל זוהר? ותודה על הברכות... אגב מישהו הלך לראות את רונה מופיעה עם גידי גוב...? הבנתי שזה די משעשע...

bזוהר

New member
../images/Emo12.gif

חחחחחחח:) טוב, אמרתי את זה לכל מיני אנשים... אבל בגלל הניק אני משערת שאת הגר מהייד פארק וזה.. :) מגניב! חח מה שלומך?:)

ברררר

New member
../images/Emo32.gif הלוווווווו

חזרתי מפולין
התגעגעתי ילדודס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עם חיבוקים ונשיקות? [ועדכונים].

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif, זהו? זה מה שרצית?

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! פולין. זהו, להתגעגע
.

Hagargir

New member
ושלום לברררר...

שחזרה מפולין... אני לא אשאל אם היה כיף... אלא אם כן זה לא היה סיור מחנות שואה. בכל מקרה, שלום

0mroosh

New member
תשאלי אם היה כיף! ../images/Emo46.gif

זה סיור מחנות ריכוז והשמדה ועם כל האירוניה, זה הכי כיף בעולם (לא מנותק מלהיות משמעותי וחזק, אך המסע כולו פשוט כיף אחד גדול).

E

Elektra Natchios

Guest
howdy../images/Emo150.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
אני אופיר, בת 15.

למעלה