שלום!

שלום!../images/Emo140.gif

אנחנו זוג שהתחיל לאחרונה לחפש דירה לקנייה בראשון. אנחנו מכירים את האזור שנקרא המערב הישן (גרים שם כרגע בשכירות), ובין השאר חשבנו לבדוק גם דירות בשכונת גן נחום. מישהו מכיר את השכונה מבחינת גני ילדים, בי"ס וכו'? איך היא מבחינה כללית? ובכלל, באיזה רחובות פחות או יותר מדובר (אנחנו יודעים שבגדול זו השכונה שמאחורי היקב)?

Beigelman

New member
שכונת גן נחום

אני גר פה, שכונה מקסימה! יש פה באיזור מצומצף שפע של גנים ובתי ספר מצוינים. מבחינה תחזוקתית אין בעיות באיזור הזה, ומבחינה כלכלית גם לא רע פה. אולי לא כל הבניינים נראים כמו במערב, אבל הבניינים לא יותר מדי ישנים, וגם יחסית יקר פה בגלל המרכז והקרבה לכל מקום בעיר. אפשר להגיש מפה בקלות לכל מקום מעניין בעיר. ילדים? קטנים? גדולים? הם תמיד יוכלו לצאת לטייל בגן הגדול שנמצא במרכז השכונה, סתם יורדים עם כפכפים ויושבים מנגנים על גיטרה עם חברים מבניינים מסביב. בכללי, אני יכול לשבת ולהמשיך לספר לך, אני אענה על שאלות יותר ספציפיות.

slayer5

New member
גנחום...

לק"י כל פעם שאני עוברת ליד הגדרות הלבנות של אחוזת דוד (ליד בית אבות 120) אני רואה שמישהו כתב עליהן "גיהנום נחום", ושיש כאן זיהום אויר ובלה בלה בלה. תכל'ס, אחלה שכונה. גנים ובתי ספר מעולים (כמובן שתמצאי את עצמך מתפללת שהעירייה תשבץ אותך באלה הטובים יותר). יש בה איזורים שווים יותר ואיזורים שווים פחות, אחרי הכל זאת שכונה לא קטנה... מבחינת מחירים, כמו בכל ראשון- ממש לא זול כאן. שימי לב שיש דירות שאין בהן מעלית, אם מפריע לך העניין... מבחינת תחבורה יש קצת בעיה (למרות שלפי דעתי זה דבר חיובי). לרוב צריך לצאת מחוץ לשכונה כדי לתפוס אוטובוס. כמו שאמרתי, לדעתי זה חיובי כי לא עוברים אצלנו הרבה אוטובוסים. בקיצור- שכונה מעולה, שווה לבוא לבדוק. אני אישית הייתי בודקת גם באיזור השיכון. שמעתי שיש שם איזורים מתחדשים, שמגיעה לשם אוכלוסיה טובה ולא כזה יקר שם. בהצלחה!

dannyshadow

New member
אם את שואלת אותי לא כדאי

דירות בראשון יקרות יחסית, הארנונה כאן מאוד גבוהה, האיזור הזול היחיד הוא שיכון המזרח אבל הוא רחוק מהכול. והאנשים פה ממש ממש ממש לא משהו.. לא כדאי

למעלה