שלום

שלום ../images/Emo140.gif

בשבוע הבא אנחנו עוברים לגור בראשל"צ (קרית גנים). רציתי לדעת האם יש קאנטרי באזור..או כל מרכז שיש בו בריכה וחדר כושר או חוגים..
ראיתי שיש כמה בראשל"צ, אבל רובם במרכז/מזרח.. האם יש גם במערב? (אני לא מתכוונת לגלי הדר, אלא מערבה לכביש 4) תודה לכולם, ונראה לי שאני בהחלט אשרוץ כאן בזמן הקרוב..

Shark Alarm

New member
תשובה ../images/Emo26.gif

חדרי כושר, אני מאמין שיש במתנ"ס של קרית גנים. אני בטוח שיש גם במרחק הליכה במרכז של אשלים, יש גם בקניון הבאר. חוגים גם כן יש במתנ"ס של ק. גנים לגבי בריכה, אפשר ללכת לקאנטרי של היסתדרות (זה לא כל כך רחוק בהתחשב שתגורי בקרית גנים), אבל אם כבר נרשמים לקאנטרי יש לך שם גם חדר כושר וגם חוגים. (ד"א יש גם בריכה ברמת אליהו- אף פעם לא הייתי מנוי אליה, אני לא יודע מה טיבה)

שחיתי בבריכה ברמת אליהו

לא רע, אבל לא ממליץ מפאת אוכלוסיות מסוימות, צפיפות, ותנאים סביבתיים ושילוב של חוגים מסוימים... הכי טוב גלי הדר אבל ההסתדרות זה בהחלט בחירה טובה גמכן. ממליץ על השניים הללו בחום רב.

Shark Alarm

New member
ברור שאמליץ גם אני על שניהם ../images/Emo26.gif

אבל היא ביקשה משהו מערבה לכביש 4 ולא את גלי הדר (למרות שגלי הדר נמצא מזרחית לכביש 4
)

גלי הדר נמצא קילומטר מזרחה לכביש 4

הקילומטר הזה מציק לה ?! גם נסיעה עד לקרית גנים תיקח פחות מ6-7 דק' בשעות לחץ ובשעה פנויה תיקח כ3 דק'

תודה לכם ../images/Emo13.gif

הסיבה שאנחנו מחפשים במערב העיר היא כדי לשלב את הקאנטרי יחד עם הליכה לא יותר מדי ארוכה.. ולכן גלי הדר קצת רחוק לנו (והאמת שהוא גם יותר יקר משמעותית). בהחלט נבדוק את ההסתדרות.. תודה וערב טוב

Shark Alarm

New member
אז ההסתדרות מתאים בול ../images/Emo26.gif

אין ספר שזה הליכה משהו כמו חצי שעה

בבקשה :) ההסתדרות מתאימה

כי יש יציאה משכונת קרית גנים בצידה הצפון מזרחי... דרך שמובילה אל מול שער ראשון ומעבר לכביש של הפרח ומשם הליכה של כ10-12 דק' עד הקאנטרי אני חושב .... על לא דבר

למעלה