שלום!
אשמח אם תעזרו לי

loglog

New member
שלום! ../images/Emo141.gifאשמח אם תעזרו לי

לקרוא את הקלפים הקלפים הם: ניסיתי את הפריסה הזו: מה- אביר הגביעים איקס- 9 מטבעות חושב- המרכבה, קלף מספר 7 עלי- 6 גביעים היום- 10 מטבעות קלף סיכום- הכוח, קלף מסםר 8 תודה רבה מראש! נ.ב. לשאלתכם-אני בת 22.

batgalim

New member
נשמח מאד לעזור לך לוגלוג...../images/Emo39.gif

אך אנא לפני כן הוסיפי רקע לשאלתך...

loglog

New member
מה הכוונה רקע לשאלתי?

השאלה היא מה מישהו מסויים שאני מחבבת מרגיש כלפי. אני לא יודעת מה יש יותר להוסיף? אני מחבבת אותו,והוא לא יודע את זה,והייתי רוצה לדעת מה הוא חושב עלי/מרגיש כלפי.. זהו.

אני לא כל כך אוהב את השאלות האלה

בסגנון "מה X חושב עלי", בעיקר כי כאן הקורא והשואל מכניסים את עצמם לעולם של וודו, ראיית הנולד וכל מיני הוקוס-פוקוסים, כאשר אני רואה את הקלפים בעוד דרך למצוא נתיב למחשבות, תחושות או תכונות של זה ששואל בגוף ראשון. הדרך לדעת בודאות מה X או Y חושבים עלייך זה לשאול ישירות, או בעקיפין, או בתחמנות, אבל לברר באמת. ובכל זאת, התאמצת, פתחת, פרסת ואת רוצה לדעת, אז אני אתמקד בעיקר במה-זה-אומר-עלייך, ברשותך: מה- אביר הגביעים איקס- 9 מטבעות חושב- המרכבה, קלף מספר 7 עלי- 6 גביעים היום- 10 מטבעות קלף סיכום- הכוח, קלף מסםר 8 ככה: את שקועה בתכנונים ופנטזיות (אביר הגביעים) ונראה שאת בונה תילי תילים על ה-X הזה, אולי קצת בצורה ילדותית (6 גביעים). קלף הכוח מנסה לרמוז לך בשיוק מה שאמרתי: עם קצת תעוזה, פלפל ותושיה נשית (וזה יש לכן, ברוך השם, מרגע שיצאתן מהרחם) תוכלי להזיז את העניינים מתקיעותם הנוכחית (מרכבה) לכיוון היותר טוב (10 מטבעות). בקיצור - גם אני וגם הקלפים אומרים: עזבי אותך מלנסות לקרוא מחשבות בעזרת פיסות קרטון (עתידות בבזוקה יתנו לעניינים האלה את אותו אפקט) ולכי על זה: תשאלי, תבררי אבל תהיי ממזרה קצת, זה רק יועיל לך.

loglog

New member
קודם כל תודה רבה על תשובתך,

ב.מה הקשר בין קריאה בקלפים לוודו בכלל? גם אני רואה בקלפים ככלי עזר,אם אני אקבל חיזוקים לגבי דברים שאני שואלת עליהם בקלפים,כך אני אדע איך לפעול בנוגע אליהם-זה יתן לי כיוון דרך. יותר עוזר מבחינתי לשאול בקלפים מה מישהו מסויים חושב,כי בפנים מול פנים לא הייתי מסוגלת. ואם הקלפים יראו לי דבר מסויים אני אשקול לפעול לפיו.

blackcat2

New member
הי../images/Emo42.gif

אני חושבת שהוא בהחלט חושב עליך טובות. יש לו קשר מספק ונינוח עימך ואני די בטוחה כי מדובר בתחושות רומנטיות. נראה כי הקשר הזה חודש. כנראה שהיה בינכם קשר רומנטי בעבר או קשר שהיה בו ניצוץ שלא "פרץ" ועכשיו יש לו פוטנציאל. אשמח לשמוע את דעתך.

loglog

New member
אמממ

לא היה ביננו קשר בעבר,תמיד הכרנו דרך אחותו שהיא חברה שלי,אבל לא היה קשר ביננו. איזה קלף מראה מה הוא מרגיש כלפי? איך רואים בקלפים את הפונציאל? תודה על תשובתך!

blackcat2

New member
זו בדיוק היתה כוונתי../images/Emo42.gif

לא התכוונתי שבהכרח היה קשר רומנטי בעבר, התכוונתי שהכרתם קודם לכן ויכול מאד להיות שהרגשות היו שם ולא מומשו.

blackcat2

New member
ו.............../images/Emo141.gif

מה- אביר הגביעים איקס- 9 מטבעות חושב- המרכבה, קלף מספר 7 עלי- 6 גביעים היום- 10 מטבעות קלף סיכום- הכוח, קלף מסםר 8 הקלפים היו חיוביים ברובם והציגו קשר רגשי ברמה הכללית. הקלפים המדברים על החשיבה שלו עליך באופן ספציפי הם המרכבה ו- 6 גביעים. המרכבה הקשורה למזל סרטן מעידה על קשר רגשי רומנטי (בהתאם לשאלה וכמובן לשאר קלפי הפריסה) ומעידה בהקשר לפריסתך כי תחושותיו הרומנטיות אכן קיימות אולם יכולה להיות לו התלבטות מבחינת נטילת היוזמה. יכול להיות שהוא צריך פוש , עזרה. ו- 6 הגביעים גרם לי להבין שאולי הבסיס לתחושות הרומנטיות פרחו בעבר. 6 גביעים גם מדבר על משפחה והסברך על היותו אח של חברתך הטובה גם נקשר לי לקלף זה. בהצלחה.

loglog

New member
רואים אם יש איזשהו מכשול בקלפים?

מכשול/קונפליקט?

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifלא רואים קונפליקט ספציפי

אולם התלבטות ואולי קשיים בנטילת יוזמה ניכרים. אני לא רואה בכך ענין רציני שלא ניתן לגשר עליו. בי

למעלה