אני לא כל כך אוהב את השאלות האלה
בסגנון "מה X חושב עלי", בעיקר כי כאן הקורא והשואל מכניסים את עצמם לעולם של וודו, ראיית הנולד וכל מיני הוקוס-פוקוסים, כאשר אני רואה את הקלפים בעוד דרך למצוא נתיב למחשבות, תחושות או תכונות של זה ששואל בגוף ראשון. הדרך לדעת בודאות מה X או Y חושבים עלייך זה לשאול ישירות, או בעקיפין, או בתחמנות, אבל לברר באמת. ובכל זאת, התאמצת, פתחת, פרסת ואת רוצה לדעת, אז אני אתמקד בעיקר במה-זה-אומר-עלייך, ברשותך: מה- אביר הגביעים איקס- 9 מטבעות חושב- המרכבה, קלף מספר 7 עלי- 6 גביעים היום- 10 מטבעות קלף סיכום- הכוח, קלף מסםר 8 ככה: את שקועה בתכנונים ופנטזיות (אביר הגביעים) ונראה שאת בונה תילי תילים על ה-X הזה, אולי קצת בצורה ילדותית (6 גביעים). קלף הכוח מנסה לרמוז לך בשיוק מה שאמרתי: עם קצת תעוזה, פלפל ותושיה נשית (וזה יש לכן, ברוך השם, מרגע שיצאתן מהרחם) תוכלי להזיז את העניינים מתקיעותם הנוכחית (מרכבה) לכיוון היותר טוב (10 מטבעות). בקיצור - גם אני וגם הקלפים אומרים: עזבי אותך מלנסות לקרוא מחשבות בעזרת פיסות קרטון (עתידות בבזוקה יתנו לעניינים האלה את אותו אפקט) ולכי על זה: תשאלי, תבררי אבל תהיי ממזרה קצת, זה רק יועיל לך.