שלום!

behappy

New member
שלום!../images/Emo141.gif

אוקיי...בדרך כלל השיער שלי מסתדר ממש נחמד,הוא קצת מתולתל אבל לא מאוד..ואף פעם לא היו לי איתו בעיות מיוחדות עד ש..התחלתי לשחות בבריכה,והכלור פשוט הפך אתץ השיער לליפה לא נורמלית
. מה עושים???אני אוהבת לשחות אבל לא במחיר של ללכת עם קש על הראש! רק אחרי שבוע כשחפפתי 3 פעמים עם מסיכה לשיער הוא הסכים לחזור למה שהוא היה לפני הבריכה..
יש למישו פתרון??

katykr

New member
כן, תשתמשי באופן קבוע

במסיכה לשיער (פעם או פעמיים בשבוע) , ואחרי הבריכה תשטפי טוב טוב את השיער, אפילו פעמיים עם השמפו, ופעם עם מרכך. תשאירי את המרכך לכמה דקות על השיער (ממליצה בחום על סרקל), ואז תשטפי עם מסיכה (פעמיים בשבוע בערך, אולי כדאיח לך אפילו יום כן יום לא). תצאי תסתרקי ושימי הרבה קרם לחות.רק ככה תצליחי לשמור על השיער בריא ויפה. רצוי מדי פעם גם לעשות מסכות טבעיות כמו שבטח ציפור גן העדן תסביר לך בהמשך.

angelina1

New member
../images/Emo41.gif אוקיי... טיפ קטן אבל שימושי ../images/Emo41.gif

ששמעתי עליו כבר מזמן... כדי שהשיער שלך לא יתייבש כשאת נכנסת לבריכה פשוא שימי עליו מרכך שיער (כן כן....) ואל תשטפי ותכנסי איתו לבריכה ותשחי כרגיל. השכבה השומנית של המרכך יוצרת הפרדה בין השיער שלך ובין הכלור וככה הוא יתייבש פחות. את יכולה להיות יותר יצירתית ולשים מסיכה, קרם הזנה או אני לא יודעת מה....

behappy

New member
הכובעים האטומים...

בולשיט אחד גדול!!הכובע שלי אמור להיות אטום..
בכל אופן,תודה על העצות!!נראה לי שאני באמת אשים מסיכה לפני השחייה
ובכל אופן אם למישו יש עוד פתרונות אני אשמח לקרוא!

katykr

New member
אולי אם תשימי מסכה מתחת לכובע

האטום זה יהיה אפילו יותר טוב.

למעלה